15-05-2020
Algemeen
 

 Update coronavirus

Dit artikel is verouderd. Lees de actuele coronamaatregelen >

 

Zo ziet jouw Duinrell-dag er vanaf nu uit!

Eindelijk is het zover: vanaf morgen zijn de attracties en het Tikibad weer open! De eerste vier dagen testen wij met een kleine groep gasten. De afgelopen periode hebben wij op Duinrell veel aanpassingen gedaan die aansluiten op het protocol ‘Veilig Samen Uit’ van de Club van Elf. Omdat een dagje Duinrell de komende tijd anders dan anders zal zijn, vertellen we je graag alvast hoe deze er ongeveer uit gaat zien!

Attracties

Tijdens de testperiode van 16 t/m 19 mei zijn onze attracties roulerend geopend, zodat we stap voor stap kunnen zien hoe alles in de praktijk werkt. We streven ernaar om vanaf 1 juli weer alle attracties te openen. Tot die tijd zijn de attracties doordeweeks roulerend geopend. Een ticket kopen bij de kassa is niet meer mogelijk, je kunt alleen nog vooraf online een ticket op datum reserveren óf een verblijf op het vakantiepark boeken. De kassa’s blijven gesloten. We zorgen er daarnaast voor dat het niet druk wordt op het park door te werken met een maximum aantal bezoekers. 

 

Ook op ons park geldt natuurlijk de 1,5-meter-afstandregel voor huishoudens. Contactpunten, zoals beugels en deurklinken maken wij extra vaak schoon. We wijzen onze gasten op extra regels via informatie op borden, schermen en vloermarkeringen in het park. Ook onze medewerkers helpen hierbij. In de wachtrijen bij de attracties geldt eenrichtingsverkeer om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

 

Tikibad

Ook in het Tikibad voeren wij wijzigingen door. Per uur geven wij een beperkt aantal gasten toegang, door middel van een toegewezen tijdslot. De kluisjes zijn gesloten en we verzoeken gasten om voorafgaand aan hun bezoek hun badkleding al aan te trekken. Douchen is ook niet meer mogelijk, maar zwemmen en glijden natuurlijk wel! Hoe onze gasten dit ervaren, zal tijdens het komende test-weekend blijken.

 

Verblijf

De Duingalows en Luxe Lodgetenten met eigen sanitair zijn sinds vorig weekend weer open. Ook hier besteden we extra aandacht aan hygiëne. De camping voor gasten zonder eigen sanitair openen we vanaf 1 juli weer. Tot die tijd zijn campinggasten mét eigen sanitair wel welkom.

 

We zijn ontzettend blij dat we stap voor stap weer gasten op ons park mogen ontvangen. We blijven ons zeker bewust van de bijzondere omstandigheden waaronder dit gebeurt. De maatregelen die wij nu gaan hanteren zijn nieuw voor onze gasten, maar ook nieuw voor al onze medewerkers. Daarom gebruiken wij de komende dagen om te testen met een kleine groep gasten. We streven ernaar om op woensdag 20 mei de meeste puntjes op de i gezet te hebben.

 

Hopelijk zien we je snel op Duinrell!

 

 

 

Bezig met laden