Glamping in Duinrells luxe lodgetenten

Ben jij het type dat dol is op de natuur, maar bij wie het zweet al op de rug staat bij het lezen van het woord tent? Speciaal voor jou hebben we de nieuwe, luxe lodgetenten op ons mooiste campingveld: de Duinvallei.

Steigerhouten luxe

Ja, luxe zijn onze lodgetenten zeker. De inrichting is compleet van steigerhout: mooi en robuust. De indeling bestaat uit twee slaapkamers, een bedstee, keukentje, woonkamer én privé-sanitair. Tandenpoetsen, naar de wc gaan én douchen doe je dus gewoon in je eigen tent. Is dat niet heerlijk?
 


Midden in de natuur

Wakker worden met het geluid van kwetterende vogeltjes en oog in oog staan met een eekhoorn? Het kan allemaal in de Duinvallei waar onze nieuwste lodgetenten staan. De bewoonde wereld voelt op kilometers afstand nu je midden in het duingebied staat. Hier ben je echt één met de natuur.

 

Attractiepark in de achtertuin

Ook al voelt het alsof je héél diep in het bos zit, in werkelijkheid is het attractiepark op precies 1 fietsminuut van je tent. Wat een feest voor de kids! Voor de lunch of het diner ga je gewoon weer terug naar je tent, waarna je weer verder gaat waar je gebleven was. Het Tikibad? De achtbanen? De speeltuin? Gelukkig hoef je niet te kiezen. 
 

 

Lees meer over onze nieuwe Luxe lodgetenten.

Bezig met laden