09-03-2023
Algemeen

Nog meer speelplezier op Duinrell

We hebben superleuk nieuws! Vanaf nu vind je nóg meer speelplezier op Duinrell. In de speeltuin hebben we een tweede springkussen van maar liefst 8,6 bij 8 meter geplaatst. En naast de Kikkerachtbaan vind je een nieuw speeltoestel: Wauwels Nest.  

Wauwels Nest

Wauwels Nest is een nieuw, houten speeltoestel en bestaat uit meerdere klimtorens, klimnetten op verschillende hoogtes en een glijbaan. Alle kinderen voor wie de Kikkerachtbaan nog net even iets te spannend is, kunnen hier naar hartenlust klimmen en klauteren. De naam Wauwels Nest is een knipoog naar onze mascotte Wauwel de Uil.

 

 

Springkussen

Na het succes van het eerste springkussen van 8,6 bij 12 meter vorig jaar, hebben wij besloten om nog een tweede springkussen toe te voegen aan onze speeltuin. Dit tweede springkussen vind je in het speelgedeelte voor het Tikibad.

 

 

Nieuw themagebied en nieuwe accommodaties

Naast het nieuwe speeltoestel en het springkussen, wordt er op dit moment ook hard gewerkt aan andere mooie vernieuwingen op Duinrell. In het attractiepark vernieuwen wij het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines. Dit vernieuwde gebied krijgt het thema ‘Amsterdamse grachten’. De bouw hiervan is momenteel in volle gang. Naar verwachting is dit nieuwe themagebied medio april open. Daarnaast breiden we ook ons vakantiepark uit met meer dan 30 nieuwe verblijfsaccommodaties.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle vernieuwingen op Duinrell? Volg ons op social media en/of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bezig met laden