Vier hemelvaart op Duinrell

Geniet op vakantiepark Duinrell van een lang weekend tijdens Hemelvaart! Relax op het terras van je verblijf, beleef samen heel veel lol in attracties en roetsj van de glijbanen in het Tikibad. Boek nu een verblijf tijdens Hemelvaart en beleef de leukste vakantie!

Inbegrepen bij jouw verblijf:

  • Onbeperkt toegang tot de attracties
  • Dagelijks 2 uur toegang tot het Tikibad
  • Onbeperkt toegang tot het Tikibad Buiten
  • Activiteitenprogramma voor de kids

 

Nu boeken

Lang weekend weg met Hemelvaart

Op Duinrell geniet je van een heerlijke vakantie midden in een prachtig bos- en duingebied. Je hebt onbeperkt toegang tot het attractiepark met meer dan 40 attracties! In de veelzijdige omgeving van het vakantiepark kun je genieten van het strand, wandel- en fietsroutes en diverse steden om de hoek, zoals Amsterdam, Leiden en Den Haag.

 

Ontdek het park

Eindeloos veel waterfun

Waterplezier voor de allerkleinsten in kids waterpark Playa en razendsnelle glijbanen voor waaghalzen! In het Tikibad ervaar je glijbaanplezier voor de hele familie!

 

Tijdens je vakantie met Hemelvaart op Vakantiepark Duinrell kun je iedere dag twee uur lang genieten van Tikibad Binnen en onbeperkt van Tikibad Buiten!

De leukste Hemelvaart-activiteiten

Het entertainmentteam heeft tijdens Hemelvaart weer een leuk programma in petto vol activiteiten voor jong en oud! Speel mee met de bingo of laat zien hoe goed je bent in FIFA tijdens de Playstation Battle! Natuurlijk kun je ook een potje Mini-Bowling of arcade spelen in onze Duinrell Pub

 

Onze hemelvaart-activiteiten

Boek je verblijf tijdens Hemelvaart

Vier tijdens de periode rond Hemelvaart 2021 een midweek vakantie op Duinrell! Bekijk het aanbod* en boek je verblijf in Duingalow of Lodgetent in het vakantiepark.

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden
Nu boeken