Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Nieuwe merchandise Duinrell
01-06-2023
Wij hebben onze souvenir-collectie uitgebreid met nieuwe merchandise die je moet hebben! De items zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze shops op de Promenade.
Bouwupdate Amsterdams Themagebied
05-04-2023
Op dit moment wordt er op Duinrell nog keihard gewerkt aan ons nieuwe Amsterdamse themagebied. De puntjes worden op de i gezet, want binnenkort is het totale gebied toegankelijk voor onze gasten. De Arcade is al in gebruik genomen. Benieuwd hoe de nieuwe gamehal eruit ziet? Lees en kijk snel verder!
Duinrell komt met oplossing voor gillende ouders
29-03-2023
Wij hebben goed nieuws voor alle kinderen die vinden dat hun vader en moeder altijd veel te hard gillen in de achtbaan. We hebben namelijk dé oplossing voor gillende ouders: het nonsans-masker.
Nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan
24-03-2023
In juli 2023 openen wij een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdamse themagebied.
Nog meer speelplezier op Duinrell
09-03-2023
We hebben superleuk nieuws! Vanaf nu vind je nóg meer speelplezier op Duinrell. In de speeltuin hebben we een tweede springkussen van maar liefst 8,6 bij 8 meter geplaatst. En naast de Kikkerachtbaan vind je een nieuw speeltoestel: Wauwels Nest.
Duinrell heeft een eigen naam in gebarentaal
08-03-2023
We hebben leuk nieuws: Duinrell heeft een eigen naamgebaar in gebarentaal. Robin Frings en Tobias de Ronde, twee jongens die al hun hele leven doof zijn, hebben presentator Ed laten zien wat het naamgebaar is voor Duinrell.
Bezig met laden
Bezig met laden