Win een Duinrell-jaarabonnement!

Kom je met Pasen naar ons familiepark, houd dan dit jaar je ogen extra goed open. Ergens op het Duinrell-landgoed ligt namelijk een Gouden Ei verstopt. En vind je dit Gouden Ei, dan mag je van ons de rest van het jaar elke dag helemaal gratis terugkomen. Zowel op eerste als tweede paasdag wordt er een Gouden Ei verstopt. Dus twee gasten gaan de gelukkige vinder zijn en krijgen beiden een jaarabonnement op Duinrell t.w.v. €99,- per persoon.

Zoek, zoek, zoek, waar zal het Gouden Ei liggen?

Er ligt een Gouden Ei verstopt op ons landgoed. Kan jij hem vinden? Tussen 13:00 en 14:00 uur ligt er op eerste en tweede paasdag ergens op het Attractiepark een Gouden Ei verstopt. We zullen het ook even omroepen wanneer je kunt gaan zoeken op de dag zelf, dan mis je het niet. En nee, klimmen is niet nodig. Dat mag zelfs niet vanwege de veiligheid. Het Gouden Ei ligt gewoon ergens verstopt naast de openbare wandelpaden. Vind jij het Gouden Ei tussen 13:00 en 14:00 uur, dan mag je de rest van het jaar helemaal gratis terugkomen. Je wint namelijk een jaarabonnement t.w.v. € 99,-. 

PS: de slimme vinder is trouwens goed voorbereid, want we zullen ook tips vooraf delen via Instagram. Volg ons dus ook zeker via dit kanaal!

 

En nog meer paaseitjes voor kinderen 

Op Duinrell is het natuurlijk elk jaar met Pasen eigenlijk al reuze gezellig. Ons entertainmentteam verzint altijd een aantal leuke activiteiten voor onze vakantiegasten: zo worden er dit jaar chocolade-eieren op ons landgoed verstopt, kinderen versieren paaseieren en -mandjes en er worden kleurplaten voor Rick de Kikker gemaakt. Dit jaar kunnen kinderen in het Duinrell-bos op zoek gaan naar paaseitjes. Rick de Kikker helpt natuurlijk mee zoeken.

 

En geloof ons: er liggen heel wat eitjes verstopt! Na afloop kun je lekker lunchen in bijvoorbeeld de Schaapskooi, waarna je weer energie genoeg hebt voor de veertig verschillende attracties van het attractiepark. Ook tijdens de dagen rondom Pasen is er zóveel leuks te doen dat je bijna niet kunt kiezen. 

 

pasen duinrell

 

Tikitastisch: Playa

En na het zoeken zin om te spetteren? Natuurlijk is ook het Tikibad tijdens de paasdagen geopend. Ook voor kids. Ons kids-waterpark Playa is speciaal voor kinderen tot 12 jaar. De te gekke glijbanen van Playa zijn minstens zo cool en voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er een speciaal badje waarin ze lekker kunnen spetteren met hun ouders.
 

Deze blogs vind je ook leuk

85 jaar Duinrell!

10-07-2020
lees verder

Rick de Kikker heeft iets nieuws: zijn eigen auto!

18-06-2020
lees verder

Zo ziet jouw Duinrell-dag er vanaf nu uit!

15-05-2020
lees verder
Bezig met laden