Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

De Bellinga's op bezoek bij Duinrell
15-08-2019
Luan rent voor 50 euro over de Fopvloer. Lucilla gaat voor de allereerste keer in de Kikkerachtbaan én wil gelijk nog een keer! En Fara gilt het uit in de Falcon. De Bellinga's (Daniel, Fara, Luan, Lucilla en Luxy) kwamen bij ons op bezoek en maakte dit superleuke filmpje! Geniet je mee?
Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell
23-07-2019

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Lees snel onze zomertips, zodat jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel houdt.
 

Achter de schermen bij de Falcon
13-05-2019
YouTube-ster Vincent van DavincstyleGames neemt een kijkje achter de schermen bij de Falcon. Dit zijn beelden die je nog niet eerder hebt gezien.
The Flying Dutch Family op bezoek bij Duinrell
02-05-2019
The Flying Dutch Family (moeder, vader en 2 dochters) kwam bij ons op bezoek en maakte dit superleuke filmpje! Geniet je mee?
Pasen - Vind het gouden ei!
12-04-2019
Het is bijna Pasen en dat betekent: feest op Duinrell! Het attractiepark en het Tikibad draaien weer op volle toeren en je kunt eieren zoeken in het bos. O, én er ligt een Gouden Ei ergens verstopt. Vind jij hem, dan mag je de rest van het jaar terugkomen!
Het leukste dagje uit
05-04-2019
Wil je een dagje weg met het gezin? Zoek niet verder, want Duinrell is ( ... al zeggen we het zelf) het allerleukste uitje van heel Nederland. We vertellen je in dit blog waarom!
Bezig met laden
Bezig met laden
<br>Tina Festival


Tina Festival

Zaterdag en zondag zijn het attractiepark en Tikibad gesloten wegens Tina Festival.

* Geldt niet voor verblijfsgasten.
Naar Duinrell.nl