Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Koetlife vs Bakkertjes op Duinrell
18-11-2019
Familie Koetlife is op Duinrell en gaan daar een heuze familiestrijd aan met de 'Bakkertjes'! Ze verzinnen allerlei leuke challenges in verschillende attracties, wie denk jij dat er wint?
Kaal of Kammen op Duinrell!
31-10-2019
Sascha Visser was met het programma Kaal of Kammen op Duinrell om met de gekste jongeren de meest bizarre challenges uit te voeren! Tandpasta schieten, een 'bijzonder' ritje in de Falcon en natuurlijk is de vraag: wie gaat er kaal? Kijk je mee?
Dino's op Duinrell
26-09-2019

Wat is er aan de hand op Duinrell? Je leest het goed: er zijn 21 dino’s te bewonderen. Bewegende, brullende, monsterlijk echte dino’s! Ga tot 1 november op dino-avontuur met onze speurtocht en wordt een echte Duinrell Dino-ranger.

De Bellinga's op bezoek bij Duinrell
15-08-2019
Luan rent voor 50 euro over de Fopvloer. Lucilla gaat voor de allereerste keer in de Kikkerachtbaan én wil gelijk nog een keer! En Fara gilt het uit in de Falcon. De Bellinga's (Daniel, Fara, Luan, Lucilla en Luxy) kwamen bij ons op bezoek en maakte dit superleuke filmpje! Geniet je mee?
Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell
23-07-2019

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Lees snel onze zomertips, zodat jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel houdt.
 

Achter de schermen bij de Falcon
13-05-2019
YouTube-ster Vincent van DavincstyleGames neemt een kijkje achter de schermen bij de Falcon. Dit zijn beelden die je nog niet eerder hebt gezien.
Bezig met laden
Bezig met laden