Sinterklaas op Duinrell

Gastblog
10-10-2022
Algemeen

Het Sinterklaasweekend op Duinrell van de familie Kusters

Vrijdag stapten wij in de auto om een heerlijk Sinterklaasweekend door te brengen op Duinrell. Alhoewel Duinrell vooral bekend staat om het attractiepark en het Tikibad hebben ze ook een vakantiepark waar je kan overnachten. Tijdens Sinterklaas staat Duinrell twee weekenden lang in het teken van dit kinderfeest. Het park is omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Helemaal top voor onze kinderen dus.

Verblijven in een Duingalow

Op Duinrell verbleven we in een Duingalow. Dit zijn vakantiehuizen die je kan boeken in verschillende afmetingen en mate van luxe. Wij hebben heerlijk geslapen in onze premium Duingalow. We waren vanaf de accommodatie binnen 5 minuten lopen op het attractiepark. Die korte afstand was heel prettig als we af en toe heen en weer wilden voor wat te eten of een middagslaapje van de jongste.

 

Het Tikibad was ook het hele weekend open. Vooral de oudste van 10 heeft genoten van de glijbanen. De jongste van 3 heeft zich vermaakt in het peuterbad. Voor ons was het een moment om even op te warmen en te genieten. 

 

 

Het Landgoed van Sinterklaas was een feestje

Voor de kinderen was het fantastisch dat het hele park was omgetoverd in het Landgoed van Sinterklaas. Het hele weekend lang hebben we ons ondergedompeld in Sinterklaassferen en ons uitstekend vermaakt. Meerdere keren per dag was er een SiSaSinterklaasconcert in het Sint-theater waar we luidkeels de bekende liedjes mee hebben gezongen. We hebben een bezoek gebracht aan het huis van Sinterklaas waar we zelfs de pakjeskamer mochten zien en waar Sinterklaas zelf ook aanwezig was. De kinderen vonden ook de Pieten Parade helemaal leuk.

 

 

Het Sinterklaas thema zag je overal op het park terug! Zo waren ook een aantal attracties versierd in het thema. Er waren het hele weekend lang veel attracties open. Ze gingen wisselend van elkaar (en meerdere keren per dag) open. We zijn onder andere in het Schip Ahoi geweest, in de Monorail, het Schaduwhuis en ontelbaar veel keren in de Kikkerachtbaan. We zijn meerdere keren naar het Sint Plein gelopen waar veel te doen was. Zo zijn we op de foto geweest met het paard van Sinterklaas en hebben we gedanst tijdens de Silent Pieten Disco.

 

 

Op Duinrell wordt de hele familie vermaakt gedurende de dag en hoef je je geen seconde te vervelen. Er werden op beide dagen veel activiteiten georganiseerd door het Duinrell team. Zo heeft de oudste genoten van een Pepernoten-Bingo en hebben we samen tijdens de Crea Sint Workshop een mooie pietenmuts geknutseld. Later op de dag zijn we naar het kampvuur gelopen en hebben we een lekker warme chocolademelk en glühwein gedronken. ‘s Avonds zijn een aantal attracties verlicht, wat voor een mooi plaatje zorgt. 

 

Even het park af

Op onze laatste dag wilden we ook nog even het park af om de omgeving te zien. We hebben een fiets gehuurd en zijn de duinen gaan verkennen. In de middag hebben we een bezoek gebracht aan Westfield Mall of the Netherlands. Wat een mooi en groot winkelcentrum is dat! Zeker een bezoek waard als je in de buurt bent.

 

Al met al hebben we ons kostelijk vermaakt bij Duinrell! Mocht je nog op zoek zijn naar iets leuks om te doen met Sinterklaas, dan zijn er nog Duingalows te boeken op het park.

 

Boek je sinterklaasweekend nu

Bezig met laden