Blijf slapen op het landgoed van sinterklaas

Oh kom er eens kijken… Sinterklaas komt naar vakantiepark Duinrell! In de laatste weekenden van november viert hij zijn verjaardag tijdens een wel heel speciaal Sinterklaasevenement: het Landgoed van Sinterklaas. En het allerleukste is: tijdens deze heerlijke weekendjes kun jij met je gezin net als de Sint blijven slapen op Duinrell.

Inbegrepen bij jouw verblijf:

  • Onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Toegang tot de winterattracties (za. en zo.)*
  • Gratis wifi in je Duingalow (max. 5 apparaten)
  • Toegang tot het Huis van Sinterklaas
  • Toegang tot het SisaSinterklaasconcert
  • Zet je schoen in de Superstore
  • Meet & Greet met Sinterklaas

 

Boek nu

Het leukste weekendje weg met Sinterklaas

Ontdek samen waar de Pieten slapen, volg een wijze les in de Pietenschool en swing mee tijdens het SisaSinterklaasconcert. Welkom op Landgoed van Sinterklaas! Vergeet vooral niet het Huis van Sinterklaas te bezoeken en de magische Pieten Parade te bewonderen. De Pieten, Sinterklaas én Rick de Kikker trekken door het park heen en maken er het leukste Sinterklaasweekend van!

 

Ontdek het park

Waterfun in het Tikibad

Beleef, naast alle Sinterklaaspret, heel veel waterfun in het subtropisch glijbanenparadijs: het Tikibad! Speel samen met de allerkleinsten in kids waterpark Playa of roetsj van onze 21 glijbanen.

 

Tijdens je sinterklaasweekend in een Duingalow op Duinrell kun je  onbeperkt genieten in het Tikibad tijdens de openingstijden.

De leukste sinterklaasactiviteiten

Tijdens de sinterklaasweekenden op Duinrell valt er binnen en buiten ontzettend veel te beleven. Geniet van de winterse gezelligheid in de Duinrell Pub of speel een potje mini-bowling in Duinrell Plaza. Shop Sinterklaascadeaus in omliggende steden, zoals Amsterdam of maak een wandeling in het bos- en duingebied. Natuurlijk kun je ook meedoen aan onze Sinterklaas-activiteiten!

 

Sinterklaas-activiteiten

Boek je weekendje weg met Sinterklaas!

Wil je geen moment missen van het Landgoed van Sinterklaas? Boek hieronder je weekendje weg tijdens ons sinterklaasfeest!**

*Winterattracties (onder voorbehoud), afhankelijk van het weer tijdens de weekenden roulerend geopend:

 

Aqua Swing, Ballenzee, Bumperfrogs, Carrousel, Dragonfly, Eeuwig Brandende Kaars, Falcon, Duinrell Arcade, Katapult, Kikkerachtbaan, Kikkerrad, Klimketting, Kwakus Kwebbel Show, Locomotion, Mad Mill, Matterhorn, Minitrein, Midgetgolf, Monorail, Rick's Fun Factory, Rick’s Gallery, Rick’s Huis, Rodelbaan, Schip Ahoi, Shooting Gallery, Speeltuin, Schaduwhuis, Swingwheels, Trampolines, Uitkijktoren, Verkeerstuin, Waterspin en Wild Wings.

 

**Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden