Versoepelingen vanaf 25 september

24-09-2021
Algemeen

Alle nieuwe versoepelingen en coronamaatregelen op een rij

We hebben goed nieuws! Vanaf zaterdag 25 september kunnen we de coronamaatregelen op Duinrell versoepelen. Wat betekent dit voor jou als bezoeker?

Geen 1,5 meter afstand meer

1,5 meter afstand houden is niet meer verplicht. Dit betekent dat wij onze attracties weer volledig kunnen vullen en daardoor wat meer gasten kunnen toelaten op ons park. Dit gaan we gefaseerd doen, we zorgen er nog steeds voor dat het niet te druk wordt op Duinrell.

Geen coronatoegangsbewijs voor toegang tot Duinrell

Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot Duinrell. Ook niet voor onze attracties.

 

Wel coronatoegangsbewijs binnen in restaurants

Het coronatoegangsbewijs is niet nodig op de terrassen en de afhaallocaties op Duinrell. Bij de horecalocaties die binnen gelegen zijn en zitplaatsen hebben is dit wel verplicht. Bij deze horecalocaties wordt vanaf 25 september naar een coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs gevraagd aan alle gasten vanaf 13 jaar.

Het coronatoegangsbewijs kun je tonen via de QR-code in de CoronaCheck-app of op papier laten zien. Je krijgt dit bewijs als je:

 

1. Volledig gevaccineerd bent.

 

2. Corona hebt gehad en dit kunt aantonen met een herstelbewijs.

 

3. Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt.

 


 

Vooraf je bezoek reserveren

Voor al onze bezoekers blijft het verplicht om vooraf je ticket te reserveren via Duinrell.nl/tickets. Het is niet mogelijk om aan de kassa een ticket te kopen. 

 

Reserveer hier je bezoek

Bezig met laden