HUUR EEN FIETS TIJDENS JE VAKANTIE!

Huur tijdens je vakantie een (elektrische) fiets, bolderwagen of een grote skelter voor de kinderen en geniet van de mooie omgeving van Duinrell! Voor alle verhuurartikelen geldt de actie "7 = 6"; zeven dagen huren en slechts 6 dagen betalen!

Prijzen per dag

Fiets v.a. € 11,-
Kinderfiets v.a. € 8,-
Bolderwagen € 7,-
Skelter € 15,-
Elektrische fiets € 25,-
   

 

Bekijk alle prijzen

Spelregels

1. Verhuur is alleen mogelijk op vertoon van jouw Duinrell-ID.
2. Duinrell behoudt zich recht om borg in rekening te brengen.
3. Rolstoelen zijn (uitsluitend) telefonisch te reserveren: bel 070 5155 124.

 

We behouden tariefwijzigingen voor alsmede wijzigingen van de inhoud van deze site. Kennelijke fouten binden ons niet. Het reserveren van fietsen is niet mogelijk.

 

  Fietsverhuur Wassenaar

Onze fietsverhuur is voor iedereen toegankelijk.

 

 HUUR VOOR 7 DAGEN MET VOORDEEL!

HUUR VOOR 7 DAGEN MET VOORDEEL!

Naast het huren van een fiets, skelter of leuke trailer voor één dag kun je er ook voor kiezen om voor een week te huren. Je huurt bij ons 7 dagen voor de prijs van 6! We verhuren ook accessoires voor de fietsen en skelters.

Fietsroutes in de omgeving

Fietsroutes in de omgeving


Er is nog veel meer!

Sporten op de Trimbaan

Begin je dag sportief met een rondje over onze Sport Trail in het Duinrell-bos. Hier vind je 17 uitdagende oefeningen. Van touwtje slingeren en buikspieroefeningen tot een evenwichtsbalk en boomstam lopen. 

Tafeltennistafels

Bij vakantie hoort natuurlijk een traditioneel potje tafeltennis! Neem je tafeltennisbatjes mee en versla je tegenstander (batjes en ballen voor een klein bedrag te koop in de Superstore). Op het terras van Duinrell Plaza. 

Mini-Bowling

Lukt het jou om alle kegels in een keer om te krijgen met jouw bowling-skills? In onze Duinrell Pub vind je de Mini-Bowling met 5 banen.

Bezig met laden