Kom deze winter voordelig overnachten

Zin in een weekendje weg dichtbij huis en midden in de natuur? Kom overnachten op Duinrell! Laat je verrassen door prachtige duinlandschappen en maak een winterse wandeling op het strand om de hoek. Tijdens je weekendverblijf heb je elke dag 4 uur toegang tot het Tikibad en op zaterdagavond worden een aantal winterattracties spectaculair verlicht!

Winter weekend op Duinrell:

Winter weekend op Duinrell:

  • Overnachting in een sfeervolle accommodatie
  • Dagelijks 4 uur toegang tot het Tikibad
  • Nieuw: Duinrell in the Dark!
  • Gratis verhuurartikel p.p. bij onze Fietsverhuur
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Midden in een bos- en duingebied en vlakbij het strand

 

Duinrell in the dark

Op zaterdagavond beleef je onze meest populaire attracties zoals je nog nooit eerder deed: in het donker! De Falcon, Dragonfly, Kikkerachtbaan, Wild Wings, Mad Mill, Aqua Swing, Botsauto’s, Locomotion en Minitrein worden spectaculair verlicht. Dus stap in als je durft en geniet van een unieke rit in het donker.

 

Doe je het liever wat rustiger aan, maar wil je wel genieten van de winterse gezelligheid? Speel dan samen een potje Moonlight Midgetgolf. Deze gezellige winteravond begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De attracties zijn wisselend van elkaar open.

 

Meer informatie

Inclusief toegang tot het Tikibad

Tijdens je verblijf heb je elke dag 4 uur lang toegang* tot het tropische Tikibad, ons megagrote indoor glijbanenparadijs. Je vind er maar liefst 21 glijbanen voor jong en oud. Zo krijg je in de 80 meter lange Blits en Flits het gevoel dat je vliegt. En in de Cycloon word je rondgetold door een megatrechter voordat je in het bad plonst. Voor kinderen is er kids waterpark Playa. Een toffe waterspeelplaats bombol waterfun en glijbanen op maat.

 

*Lees hier onze toegangsregelingen.

Boek je winterverblijf op Duinrell

Bekijk hieronder ons aanbod van weekendjes weg en vakanties in de winterperiode.*

Openingsdagen winterattracties:

  • T/m 27 maart 2021 op zaterdagavond tussen 17.00 en 21.00: Duinrell in the Dark (een aantal winterattracties wordt spectaculair verlicht).
  • In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zijn de winterattracties de hele week afwisselend van elkaar geopend.

 

Bekijk de actuele openingstijden.

 

 

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

Bezig met laden
Nu Boeken