Voordelig weekendje weg in de winter

Zin in een weekendje weg midden in de natuur? Kom overnachten op Duinrell. Hier ben je weg van de massa, dichtbij huis én toch helemaal weg. Laat je verrassen door prachtige duinlandschappen en onontdekte bospaden en waai heerlijk uit op het kilometerslange zandstrand om de hoek. Tijdens je weekendverblijf heb je elke dag 4 uur toegang tot het Tikibad en op zaterdagavond worden onze winterattracties spectaculair verlicht!

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

  • Dagelijks 4 uur toegang tot het Tikibad*
  • Op zaterdagavond tussen 17.00 en 21.00 toegang tot winterattracties in het donker*
  • Gratis wifi (max. 5 apparaten)
  • Gratis verhuurartikel p.p. naar keuze bij Fietsverhuur
  • Leuke activiteiten voor jong en oud, zoals Mini-Disco, Meet & Greet en Moonlight Midgetgolf

*lees toegangsregelingen

Attracties in het donker!

Op zaterdagavond beleef je onze meest populaire attracties zoals je nog nooit eerder deed: in het donker! De Falcon, Dragonfly, Kikkerachtbaan, Wild Wings, Mad Mill, Waterspin, Aqua Swing, Botsauto’s, Locomotion en Minitrein worden spectaculair verlicht. Dus stap in als je durft en geniet van een unieke rit in het donker.

 

Doe je het liever wat rustiger aan, maar wil je wel genieten van de winterse gezelligheid? Speel dan samen een potje Moonlight Midgetgolf. Deze gezellige winteravond begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De attracties zijn wisselend van elkaar open.

Inclusief toegang tot het Tikibad

Tijdens je verblijf heb je elke dag 4 uur lang toegang tot het tropische Tikibad, ons megagrote indoor glijbanenparadijs. Je vind er maar liefst 21 glijbanen voor jong en oud. Zo krijg je in de 80 meter lange Blits en Flits het gevoel dat je vliegt. En in de Cycloon word je rondgetold door een megatrechter voordat je in het bad plonst. Voor kinderen is er kids waterpark Playa. Een toffe waterspeelplaats bombol waterfun en glijbanen op maat.

Midden in de natuur

Midden in de natuur

Boek je winterverblijf op Duinrell

Kortom: zin om er deze winter even helemaal uit te gaan, zonder al te ver van huis te moeten? Kom naar Duinrell. Wij staan je op te wachten met een heleboel warmte en gezelligheid voor de leukste winter ooit. Tot dan!

 

Bekijk hieronder ons aanbod* van weekendjes weg en vakanties in de winterperiode.

Openingsdagen winterattracties:

  • T/m  28 maart 2021 op zaterdagavond tussen 17.00 en 21.00 toegang tot winterattracties in het donker.
  • In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zijn er geen attracties op zaterdagavond. Winterattracties zijn de hele week afwisselend van elkaar geopend.

 

Bekijk de actuele openingstijden.

 

 

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

Bezig met laden
Nu Boeken