Voordelige winter weekendjes

Guur weer en veel gezelligheid op komst. De winter is in aantocht. Oké, nog niet helemaal, maar lekker in winterse sferen komen is al wel heel fijn. En dat komt goed uit. Want Duinrell is de hele winter geopend en er is heel veel leuks te doen!

Vier de winter op Duinrell!

  • In het winterse Duinrell zijn er elk weekend winterattracties open. Dikke trui aan en gaan maar! De attracties zijn van 11.00 tot 16.00 uur en roulerend geopend.
  • Tijdens je verblijf heb je elke dag onbeperkt toegang tot het Tikibad, inclusief kids waterpark Playa voor kids <1.20m.
  • Warm op in het Pannenkoekenrestaurant de Carrousel of doe mee aan een van de winterse activiteiten.
  • Geniet van een heerlijke warme chocomelk met slagroom in de Duinrell Plaza of daag elkaar uit voor een familiecompetitie bij de Mini-Bowling of Arcade games.
  • Waai lekker uit op het strand of huur een fiets en ontdek de omgeving.
Diverse winteractiviteiten

Diverse winteractiviteiten

Als je in Duinrell Plaza de trap naar beneden neemt hoor je de gezelligheid al op je afkomen. Swing mee met de allerleukste discoliedjes in Rick's Mini-Disco of ga op de foto met onze Rick de Kikker tijdens de Meet & Greet. Ben jij een echte speurneus? Neem je papa, mama, broertje of zusje mee voor een speurtocht in het Duinrell-bos. Ga samen op zoek naar de goede antwoorden en puzzel de oplossing bij elkaar.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee à €20,- en toeristenbelasting.

Bezig met laden
Boeken