Topactiviteiten

Tijdens de winterweekenden

Winterweekenden op Duinrell

Guur weer en veel gezelligheid op komst. De winter is in aantocht. Oké, nog niet helemaal, maar lekker in winterse sferen komen is al wel heel fijn. En dat komt goed uit. Want Duinrell is de hele winter geopend en er is heel veel leuks te doen!

Rick’s Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Meet & Greet met Rick de Kikker

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

Winter speurtocht

Ben jij een echte speurneus? Neem je papa, mama, broertje of zusje mee voor een speurtocht in het Duinrell-bos. Ga samen op zoek naar de goede antwoorden en puzzel de oplossing bij elkaar.

Duingalow + onbeperkt Tikibad

Duingalow + onbeperkt Tikibad

Iedereen die in de winter op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Bovendien krijg je in deze periode onbeperkt toegang tot het Tikibad bij je verblijf! Heb je nog geen winterweekendje geboekt? Bekijk dan onze comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie in de winter!

Bezig met laden