Winterweekenden op Duinrell

Buiten is het koud, maar binnen in de Duingalow is het aangenaam en gezellig. Warm op in het tropische Tikibad, geniet samen van onze winterattracties en doe mee met de leukste winteractiviteiten die we organiseren!

 

Programma Winteractiviteiten

Rick’s Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Meet & Greet met Rick de Kikker

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

Mini-Bowling toernooi

In de Pub vind je de Mini-Bowling met 9 banen. Tijdens het Mini-Bowling toernooi neem je het op tegen andere vakantiegasten. Doe je best en probeer zo vaak mogelijk alle kegels om te gooien. Wie weet word jij de Mini-Bowling-Kampioen van Duinrell!

Boek nu je winterverblijf!

Boek nu je winterverblijf!

Iedereen die in de winter op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Bovendien krijg je in deze periode onbeperkt toegang tot het Tikibad bij je verblijf! Heb je nog geen winterweekendje geboekt? Bekijk dan onze comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie in de winter!

Bezig met laden
Nu Boeken