Winterweekenden op Duinrell

Buiten is het koud, maar binnen in de Duingalow is het aangenaam en gezellig. Warm op in het tropische Tikibad, geniet samen van onze winterattracties en doe mee met de leukste winteractiviteiten die we organiseren!

Duinrell in the dark

Op zaterdagavond worden een aantal van onze attracties spectaculair verlicht en kun jij tussen 17.00 en 21.00 genieten van bijzondere ritjes in het donker. De attracties zijn wisselend van elkaar open. Doe je het liever wat rustiger aan? Ga dan voor een potje Moonlight Midgetgolf met het hele gezin.

MEET & GREET MET RICK DE KIKKER

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

NIGHTGLOW MINI-DISCO

Op vrijdagavond is het tijd voor een klein glow in the dark feestje! Swing tijdens de Nightglow Mini Disco mee met de leukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Boek nu je winterverblijf!

Boek nu je winterverblijf!

Iedereen die in de winter op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Bovendien krijg je in deze periode toegang tot het Tikibad bij je verblijf! Heb je nog geen winterweekendje geboekt? Bekijk dan onze comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie in de winter!

Bezig met laden
Nu Boeken