Maak van de feestdagen een gezellige kerstvakantie

Sluit het jaar feestelijk af met een gezellige kerstvakantie op Duinrell. Geniet samen in alle rust van quality time met elkaar. Een verblijf tijdens de kerstvakantie is altijd inclusief toegang tot de winterattracties en het Tikibad. 

KERSTVAKANTIE OP DUINRELL

KERSTVAKANTIE OP DUINRELL

 Nu tot 30% korting 

  • Sfeervolle accommodaties
  • Inclusief toegang tot de winterattracties
  • Inclusief toegang tot het tropische Tikibad
  • Nieuw: verlichte attracties in het donker
  • Midden in een bos- en duingebied en vlakbij het strand

EEN TROPISCH SPEKTAKEL IN HET TIKIBAD

In het tropische Tikibad beleef je met het hele gezin heel veel waterpret. Voor jonge kinderen is er kids waterpark Playa. In dit gedeelte van het Tikibad vind je glijbanen voor kleuters en kinderen onder de 120 cm. Voor waaghalzen zijn er spannende glijbanen, zoals de Cycloon, de razendsnelle Blits & Flits en de driedubbele cone glijbaan Triton.

 

Tijdens je verblijf in de kerstvakantie heb je afhankelijk van je verblijfsduur een aantal keer toegang tot het Tikibad. Lees hier onze toegangsregelingen.

 

Ontdek het Tikibad

ELKE DAG TOEGANG TOT WINTERATTRACTIES

Tijdens de kerstvakantie zijn onze winterattracties elke dag roulerend open. Ga samen in onze familieattracties zoals de Kikkerachtbaan en de Dragonfly of maak een kaarsrechte duikvlucht in achtbaan Falcon.

 

Extra leuk: tijdens de kerstvakantie openen we op woensdagavond en zaterdagavond ook een aantal attracties in het ... donker! Tussen 17.00 en 21.00 geniet je van superspannede ritjes in spectaculair verlichte attracties. 

 

Winterattracties

Midden in de natuur

Midden in de natuur

Boek nu jouw kerstvakantie

Bekijk hieronder ons aanbod voor de kerstvakantie.*

Uitgelichte aanbiedingen

Openingsdagen winterattracties: 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.

 

 

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden
Nu boeken