Vier met Oud & Nieuw vakantie op Duinrell

Tijdens jouw vakantie met Oud & Nieuw wil je maar één ding: optimaal genieten van het samenzijn. De hele familie bij elkaar, eindelijk écht tijd om elkaar te zien, te horen en samen leuke dingen te beleven. Vier Oud & Nieuw op Duinrell, dan maken we er met elkaar een onvergetelijke tijd van.

Vakantie met Oud & Nieuw op Duinrell

  • Geniet elke dag van onbeperkt toegang tot het Tikibad tijdens jouw verblijf.
  • Tijdens de kerstvakantie zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur verschillende winterattracties roulerend geopend.
  • 3, 2, 1… gelukkig nieuwjaar! Tijdens de jaarwisseling op Duinrell geniet je van een prachtige vuurwerkshow
  • Elke dag verschillende activiteiten op het park, zoals een PlayStation FIFA '19 battle of marshmallows roosteren boven het kampvuur.
  • Op Oudjaarsavond kun is er een overheerlijk dinerbuffet en tijdens Nieuwjaarsdag serveert La Place een uitgebreide brunch
Kerstvakantie activiteiten

Kerstvakantie activiteiten

Voor de kids is Duinrell tijdens de kerstvakantie een groot walhalla. Naast de winterattracties zijn er leuke kerstactiviteiten in Duinrell Plaza. Daar maken ze onder andere een lampion voor de lampionnenoptocht of spelen ze een spelletje mini-bowling. Natuurlijk staat ook hun grote held Rick de Kikker dagelijks voor ze klaar voor een Meet & Greet. Knuffelen maar! Bekijk wat er allemaal te doen is tijdens de kerstvakantie.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee à €22,50 en toeristenbelasting.

Bezig met laden