11-02-2021
Algemeen

Duinrell is veranderd in een winterwonderland!

Nederland ligt sinds zondag onder een laagje sneeuw en ook Duinrell is veranderd in een winterwonderland. Voor iedereen die ons mist hebben we winterse foto’s gemaakt. Kijk je mee? 

#1 De Falcon

Normaal rijdt de Falcon 70 km per uur, maar sinds we dicht zijn is de attractie in een winterslaap. Hierdoor ligt er een mooi laagje op onze snelste achtbaan. 

 

#2 Waterspeelhuis

In de zomer draait het waterspeelhuis om water, de glijbanen en de tipping bucket. Op dit moment is het waterspeelhuis meer een sneeuwspeelhuis. ;-)  

 

#3 Witte daken op ons vakantiepark

Ook ons vakantiepark is bedekt met een dikke laag sneeuw. Ideaal voor de kids, want ze hebben hier alle ruimte om sneeuwpoppen te bouwen en sneeuwengelen te maken. Ook leuk en een beetje spannend: sleeën vanaf de duinen. En daarna lekker opwarmen in je Duingalow (sommige hebben zelfs een sauna!).

 

#4 Rick blijft ook even binnen

In dit winterweer gaat onze Rick de Kikker even niet de weg op. Het is glad buiten en dat is niks voor hem. Hij blijft lekker warm binnen zitten in zijn eigen huisje. Scheelt weer krabben ;-). 

 

#5 De Splash

Normaal zie je de baan van de Splash niet meer door een laag water, maar nu zie je de baan bijna niet meer door een dikke laag sneeuw. Herken jij de attractie nu nog?

 

#6 Het Tikibad

In het Tikibad glij je razendsnel van de glijbaan naar beneden en in het buitenbad geniet je zomers van het verwarmde buitenbad. Nu ligt er ook op en rondom het Tikibad een dikke laag sneeuw en dat levert unieke beelden op. Zeg eerlijk, het is nu meer een ijsparadijs in plaats van een glijbanenparadijs.

 

#7 Besneeuwde Lodgetenten in de Duinvallei

De Duinvallei lijkt nu net een skigebied. Wij krijgen wel zin om van de duinen te sleeën met deze beelden. Jij ook?

 

#8 Witte duinen

Normaal kleuren de duinen bruin van het zand en wekt het meteen een zomers gevoel. Vanuit de uitkijktoren zien we nu sneeuwduinen en de prachtige Noordzee. In de duinen achter Duinrell kun je nu genieten van een winterse wandeling. Het is er prachtig! 

 

#9 Aqua Swing

De kleuren van de Aqua Swing steken mooi af in het witte sneeuwlandschap.

 

#10 de Rodelbaan

Iets wat alleen bij Duinrell kan: rodelen in de duinen! Nu is de Rodelbaan een échte wintersport-attractie geworden ;-).

 

#11 Lekker warm binnen

Sneeuw is natuurlijk hartstikke leuk, maar je krijgt het er wel snel koud van. Dat geeft helemaal niks, want ook vanuit je accommodatie heb je een prachtig uitzicht van een besneeuwd Duinrell.  Warme chocolademelk erbij en vanaf je bank genieten van het mooie witte landschap. 

 

We hopen dat je hebt genoten van de beelden en hopelijk zien we je snel weer op Duinrell.

 

 

 

 

Bezig met laden