25-02-2021
Algemeen

4 tips om het Duinrell-plezier in huis te halen

De temperaturen stijgen en het mooie lenteweer komt er aan! Jammer genoeg zijn onze attracties en het Tikibad nog gesloten, anders hadden we je heel graag op ons landgoed gezien. We missen jullie! Mis jij ons ook? Lees dan verder, want met onze 4 tips haal je het Duinrell-plezier gewoon in huis. 

#1 Tover je huis om tot attractiepark

 

Een ritje in een achtbaan lijkt nog ver weg. Dus waarom dan niet je huis omtoveren tot een attractiepark? Littleclogs had dit slimme idee en bouwde samen met de kinderen een achtbaan in de keuken. Lelie vond het ritje in de Falcon fantastisch!

 

#2 Kleur er op los 

Rick’s huis op Rick’s Avonturen Burcht hangt helemaal vol met heel veel tekeningen en kleurplaten van kleine Duinrell- Avonturiers. Nu het mooie weer eraan komt is het ook voor Rick de Kikker tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Hij is erachter gekomen dat hij nog genoeg plek heeft voor nieuwe kunstwerken! Op onze website vind je kleurplaten van Rick en zijn vriendjes. Welke ga jij maken?

 

Download de kleurplaten

 

Heb je een mooie kleurplaat of tekening voor Rick? Mail deze dan naar [email protected] of stuur ‘m per post naar:
Duinrell
t.a.v. Rick de Kikker
Duinrell 1
2242JP Wassenaar


Wie weet hangt jouw tekening straks ook in het huis van Rick. 

 

 

#3 Rick in de spotlights

Onze attracties en het Tikibad zijn tijdelijk gesloten, maar dat betekent niet dat Rick en zijn vriendjes nu helemaal niets doen.  Ze zijn namelijk heel actief op TikTok en YouTube! Samen met Ed en andere Duinrell-medewerkers beleven ze de leukste avonturen. Bekijk snel alle video’s!

 

Naar ons YouTube-kanaal

 

Naar ons TikTok-kanaal

 

#4 Deel jouw favoriete Duinrell-foto met ons

Foto’s die we zelf maken zijn leuk, maar eigenlijk worden we ook heel blij van beelden van onze gasten zelf. We vinden het leuk om te zien hoe jij Duinrell beleefd.  Via deze hashtag kun je natuurlijk ook de beelden van onze andere Duinrell-fans bekijken.

 

Heb jij nog een mooie foto (of video)? Deel hem dan met ons via instagram met #Duinrell en maak kans op vier gratis tickets voor een dagje Duinrell. Aan het eind van elke maand kiezen we namelijk de leukste foto (of video) uit die gedeeld is via #duinrell. 


PS: zorg wel dat je Instagramprofiel openbaar staat, anders kunnen we je foto’s (en/of video’s) niet zien.

 

Naar onze Instagram pagina

 

Naar onze #Duinrell pagina

 

 

Wij hopen je weer snel te zien op Duinrell!

Bezig met laden