29-01-2021
Algemeen

10 onvergetelijke dingen waar we ontzettend naar uitkijken

In deze Corona-tijd realiseren we ons dat de onvergetelijke momenten samen zo enorm kostbaar zijn. Ook op Duinrell verlangen we weer naar die bijzondere momenten in ons park. In deze blog beschrijven we tien onvergetelijke dingen die wij nu ontzettend missen! Mis jij ze ook?

#1 Hartje zomer

Een bloedhete middag in hartje zomer met héél véél blije kinderen in ons buitenbad. Overal wordt er gespetterd en iedereen is kletsnat.

 

 

 

#2 Het plezier in onze attracties

Het gegil vanuit onze attracties, het plezier zien, kinderen (én volwassenen) die net even over hun eigen grens gaan en vervolgens weer rennen naar de volgende attractie. Oh, wat missen we dat enorm!

 

 

 

#3 Rick de Kikker mist het knuffelen

Het is niet onbekend, onze Rick de Kikker houdt echt heel veel van knuffelen. En nu mag dat natuurlijk even niet. Maar geloof ons ... als het wéér mag, dan kan onze groene vriend echt niet wachten!

 

 

 

#4 Poffertjes bakken

De hele dag door honderden poffertjes bakken. Echt, dat missen we enorm! Of heel veel puntzakken met frietjes klaarmaken ...

 

 

 

#5 Overal familieskelters

Geef een kind een skelter en hij of zij heeft de hele dag door plezier. Of wat dacht je van onze populaire familieskelters, waarmee je met het hele gezin Duinrell (én omgeving) kunt verkennen. Al die sjezende skelters op ons landgoed ... oooh, we missen dat!

 

 

 

#6 Roetsjende gasten in het Tikibad

Tollen door de Cycloon. Dobberen op Lazy River. Op banden van de Starfright, Moonlight of Triton afglijden. Kijk jij er ook zo naar uit om weer te mogen roetsjen van onze 21 glijbanen? Wij wel!

 

 

 

#7 Blije families op ons vakantiepark

Of je nu kiest voor een Duingalow, Lodgetent of een plekje op onze camping. Voor elk gezin is er een favoriet plekje. We verlangen enorm naar die gezelligheid op ons vakantiepark!

 

 

 

#8 Het verwelkomen van elke gast bij de receptie 

Het eerste contact. Even uitleggen hoe alles werkt. Het overhandigen van de sleutel en de informatiemap en iedereen heel veel plezier wensen op Duinrell. We missen dat!

 

 

 

#9 Knutselen met kinderen en andere activiteiten

Knutselen, swingen tijdens de Mini-Disco, een fakkeltocht in het donker .. we kijken er naar uit om weer heel snel heel veel leuke activiteiten voor jullie te mogen organiseren!

 

 

 

#10 Maar het aller-aller-meest missen we ... jou!!

Kom je ook weer snel naar Duinrell? Wees slim en boek nu alvast je favoriete plek op Duinrell. Als je nu een verblijf boekt met aankomst vóór 1 juli 2021, dan krijg je ook nog eens 10% vroegboekkorting! En natuurlijk boek je, zonder zorgen, met onze zekerheden.

 

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting

 

 

Bezig met laden