19-10-2022
Algemeen

De voorjaarsvakantie op Duinrell

Het voorjaar staat weer voor de deur. Voor je het weet worden de bomen langzaam weer groen en ontpoppen de mooiste bloemen zich weer in de natuur. Dit is dé tijd om er samen op uit te gaan! Vier de voorjaarsvakantie op Duinrell en geniet van een complete vakantie vol leuke voorjaarsactiviteiten. 

Verblijf in een gezellige Duingalow

Je kent Duinrell waarschijnlijk van alle leuke attracties en het Tikibad. Maar wist je dat je op Duinrell ook gezellig kan blijven slapen? Op ons vakantiepark vind je heel veel verschillende Duingalows. Houd je van luxe? Kies dan voor een Premium Plus Duingalow waar je zelfs kan genieten van een privé sauna! Ga je er liever de hele dag lekker op uit en is die extra luxe voor jou overbodig? Kies dan voor een Comfort of Budget Duingalow en geniet van de mooie natuur die je omringt!

 

Bekijk alle duingalows

 

 

Attractiepark en Tikibad

Tijdens de voorjaarsvakantie kan een bezoek aan ons attractiepark natuurlijk niet ontbreken! Maak onvergetelijke ritjes in onze winterattracties en rooster marshmallows boven het kampvuur op het Winterplein. Plons ook zeker in het tropische Tikibad en glij van de hoogste en snelste glijbanen! Ook voor de kleinste bezoekers is een bezoek aan het Tikibad een hele beleving. In kids waterpark Playa kunnen zij heerlijk spelen in het warme water en glijden zij van leukste glijbanen. 

 

 

Doe mee aan de leuke voorjaarsactiviteiten

Uitgetold en gedraaid in het Tikibad en attractiepark? Ons Entertainmentteam organiseert in de voorjaarsvakantie de leukste activiteiten. De kleinste bezoekers kunnen zich laten schminken tot coole kikker, stoere tijger of prachte prinses. Maak tijdens de Crea Workshop de mooiste creaties of loop mee met de Lichtjestocht. Voor de grotere kinderen belooft het weerwolven een spannend spel te worden en de Silent Disco een groot feest! Gezellig met het hele gezin eropuit? Doe dan zeker mee met de Family Bingo, de Pub quiz of bewonder een show vol goocheltrucs en illusies: Mat's Magic Illusions.

 

Bekijk alle voorjaarsactiviteiten

 

 

Geniet van het voorjaar midden in de natuur

Er is natuurlijk geen betere plek om van het voorjaar te genieten dan midden in de natuur. Ons vakantiepark ligt midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Hollandse Duinen. Geniet hier van 60 vierkante kilometer puur natuur: waai uit op het strand, struin door de duinen of stap op de fiets.

 

Boek je voorjaarsvakantie nu

Bezig met laden