Vier je voorjaarsvakantie op Duinrell

Het schooljaar is precies op de helft en de zomervakantie voelt nog héél ver weg. Maar… waarom zou je daar ook eigenlijk op wachten? Ga alvast in de relaxmodus en vier de voorjaarsvakantie op Duinrell. Het Duinrell-bos staat op knappen met z’n prachtige knoppen, de vogels fluiten hun eerste wijsjes en overdag schijnt er een heerlijk lentezonnetje. Je hoort het: ’t voorjaar roept!

Inbegrepen bij jouw verblijf:

  • Onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Toegang tot winterattracties (22 feb - 1 mrt)*
  • Gratis wifi (max. 5 apparaten)
  • € 20,- tegoed voor Fietsverhuur
  • Gratis drankjes in de Duinrell Pub (eenmalig, max. 6 drankjes per bestelling)
  • Gratis Mini-Bowling (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)
  • Gratis Arcade games (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)

 

Nu boeken

Voorjaarsvakantie 2021 op Duinrell

Geniet van het voorjaar tijdens jouw voorjaarsvakantie op vakantiepark Duinrell! Maak een rustgevende wandeling door het prachtige bosgebied of waai lekker uit op het strand. Natuurlijk zijn er ook de winterattracties die tijdens de voorjaarsvakantie dagelijks voor veel plezier zorgen. Een rondje in de kikkerachtbaan, een prachtig uitzicht vanuit het Kikkerrad of een duikvlucht in de achtbaan Falcon. Kom tijdens de voorjaarsvakantie naar Duinrell!

 

Ontdek het park

VOORJAAR IN HET TIKIBAD!

Geniet van de aangename temperatuur in het Tikibad tijdens de voorjaarsvakantie! In het Tikibad kun je heerlijk spelen met de allerkleinsten in kids waterpark Playa, roetsjen van de 16 glijbanen of relaxen in de whirlpool.

 

Tijdens je voorjaarsvakantie in een van de Duingalows op vakantiepark Duinrell kun je iedere dag onbeperkt genieten van het overdekte waterpark Tikibad.

De leukste voorjaarsactiviteiten

Het entertainmentteam heeft ook tijdens de voorjaarsvakantie weer een programma vol met leuke activiteiten en entertainment voor jong en oud! Loop mee tijdens de winterlichtjestocht door het attractiepark of doe mee aan het Mini-Bowling toernooi. Vergeet niet om de leuke steden en musea in de buurt van het vakantiepark te bezoeken!

 

Onze voorjaarsactiviteiten

Boek nu jouw verblijf in de voorjaarsvakantie

Bekijk ons aanbod** in de voorjaarsvakantie van 2021. Ga voor een weekendje weg, midweek of week in een Duingalow of Lodgetent en vier de vakantie op vakantiepark Duinrell!

*Winterattracties (onder voorbehoud), afhankelijk van het weer roulerend geopend:

 

Aqua Swing, Ballenzee, Bumperfrogs, Carrousel, Dragonfly, Eeuwig Brandende Kaars, Falcon, Duinrell Arcade, Katapult, Kikkerachtbaan, Kikkerrad, Klimketting, Kwakus Kwebbel Show, Locomotion, Mad Mill, Matterhorn, Minitrein, Midgetgolf, Monorail, Rick's Fun Factory, Rick’s Gallery, Rick’s Huis, Rodelbaan, Schip Ahoi, Shooting Gallery, Speeltuin, Schaduwhuis, Swingwheels, Trampolines, Uitkijktoren, Verkeerstuin, Waterspin en Wild Wings. 

 

Openingsdagen winterattracties:

20 t/m 28 februari • 6 en 7 maart • 13 en 14 maart • 20 en 21 maart

 

Bekijk ook de actuele openingstijden.

**Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden
Nu boeken