Vier je voorjaarsvakantie op Duinrell

Het schooljaar is precies op de helft en de zomervakantie voelt nog héél ver weg. Maar… waarom zou je daar ook eigenlijk op wachten? Ga alvast in de relaxmodus en vier de voorjaarsvakantie op Duinrell. Het Duinrell-bos staat op knappen met z’n prachtige knoppen, de vogels fluiten hun eerste wijsjes en overdag schijnt er een heerlijk lentezonnetje. Je hoort het: ’t voorjaar roept!

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

  • Toegang tot het Tikibad*
  • Toegang tot de attracties*
  • Gratis wifi (max. 5 apparaten)
  • € 20,- tegoed voor Fietsverhuur

*lees toegangsregelingen

Voorjaarsvakantie 2021 op Duinrell

Geniet van het voorjaar tijdens jouw voorjaarsvakantie op het vakantiepark van Duinrell! Maak een heerlijke wandeling door het mooie bos- en duingebied of waai lekker uit op het strand. Natuurlijk zijn ook onze winterattracties open voor je dagelijkse dosis familiefun. Maak samen een rondje in de kikkerachtbaan, genietn van het uitzicht vanuit het Kikkerrad of maak een spannende duikvlucht in de achtbaan Falcon. 

 

Ontdek het park

FUN VOOR JONG EN OUD IN HET TIKIBAD!

Geniet van de aangename temperatuur in het Tikibad tijdens de voorjaarsvakantie! In het Tikibad kun je heerlijk spelen met de allerkleinsten in kids waterpark Playa, roetsjen van alle snelle glijbanen of relaxen in de whirlpool.

 

Tijdens je voorjaarsvakantie op Vakantiepark Duinrell heb je toegang tot het overdekte waterpark Tikibad.*

 

*Lees toegangsregelingen.

 

Midden in de natuur

Midden in de natuur

Boek nu jouw verblijf in de voorjaarsvakantie

Bekijk ons aanbod** in de voorjaarsvakantie van 2021. Ga voor een weekendje weg, midweek of week in een Duingalow of Lodgetent en vier de vakantie op vakantiepark Duinrell!

*Winterattracties (onder voorbehoud), afhankelijk van het weer roulerend geopend:

 

Aqua Swing, Ballenzee, Bumperfrogs, Carrousel, Dragonfly, Eeuwig Brandende Kaars, Falcon, Duinrell Arcade, Katapult, Kikkerachtbaan, Kikkerrad, Klimketting, Kwakus Kwebbel Show, Locomotion, Mad Mill, Matterhorn, Minitrein, Midgetgolf, Monorail, Rick's Fun Factory, Rick’s Gallery, Rick’s Huis, Rodelbaan, Schip Ahoi, Shooting Gallery, Speeltuin, Schaduwhuis, Swingwheels, Trampolines, Uitkijktoren, Verkeerstuin, Waterspin en Wild Wings. 

 

Openingsdagen winterattracties:

Bekijk de actuele openingstijden.

**Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden
Nu boeken