Voorjaarsvakantie op Duinrell

Wie gaat er mee op avontuur met het Entertainmentteam? Samen met jou maken ze er een onvergetelijke Voorjaarsvakantie van. Kijk snel wat voor leuke activiteiten ze voor je in petto hebben!

WINTERLICHTJESTOCHT INCLUSIEF ATTRACTIE

Loop mee me de winterlichtjestocht over Duinrell. Eerst versieren we in Rick’s Kids Club jouw lampion zo mooi mogelijk en als de avond valt maken we een gezellige tocht. Geniet samen met papa en mama van alle mooie lichtjes. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maken we in het donker ook nog een rondje in een attractie; spannend!

Rick’s Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Mini-Bowling toernooi

In de Duinrell Pub vind je de Mini-Bowlingbaan. Doe mee met dit spannende toernooi en probeer zo vaak mogelijk de kegels om te gooien. Winnen is leuk, maar mee doen nog veel leuker!

Boek nu je voorjaarsvakantie!

Boek nu je voorjaarsvakantie!

Tijdens een verblijf in de voorjaarsvakantie kun je met de bovenstaande selectie activiteiten meedoen. Maar er is nog veel meer te beleven! Je hebt bovendien toegang tot het Tikibad én winterattracties. Boek nu je verblijf in een van onze comfortabele Duingalows.

Bezig met laden
Nu boeken