Voorjaarsvakantie op Duinrell

Wie gaat er mee op avontuur met het Entertainmentteam? Samen met jou maken ze er een onvergetelijke Voorjaarsvakantie van. Kijk snel wat voor leuke activiteiten ze voor je in petto hebben!

Rodel battle

Tijdens de voorjaarsvakantie neemt het Entertainmentteam je mee voor een exclusief ritje van de Rodelbaan. Samen met de persoon in de slee naast jou houd je een wedstrijdje wie het eerst beneden is. Drie, twee, één: go! Let op: deze activiteit gaat helaas niet door bij regen/neerslag. De veiligheidsregels van de Rodelbaan zijn van toepassing.

Skelterrace

Opzij, opzij, opzij! Voor alle coureurs in spé is er in de voorjaarsvakantie de skelterrace. Klim in je skelter en race zo snel mogelijk rond op het circuit. Wie het snelste is wint en is de skelterkampioen van Duinrell!

Meet & Greet Rick de Kikker

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

Fakkeltocht

Loop mee met de fakkeltocht over Duinrell. Eerst versieren we in Rick’s Kids Club jouw lampion zo mooi mogelijk en als de avond valt maken we een gezellige tocht. Geniet samen met papa en mama van alle mooie lichtjes. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maken we in het donker ook nog een rondje in een attractie; spannend!

Verblijf in een duingalow

Verblijf in een duingalow

Tijdens een verblijf in de voorjaarsvakantie kun je met de bovenstaande selectie activiteiten meedoen. Maar er is nog veel meer te beleven! Je hebt bovendien toegang tot het Tikibad én winterattracties. Boek nu je verblijf in een van onze comfortabele Duingalows.

Bezig met laden