16-11-2022
Algemeen

10 redenen om kerst te vieren op Duinrell!

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan, kerst! Heb jij nog geen plannen deze kerstvakantie? Vier dan de feestdagen met jouw gezin op Duinrell! Dit zijn 10 redenen waarom dat een super goed idee is! Laat de kerstsfeer maar komen! 

#1 overnacht midden in de natuur

Onze Duingalows liggen midden in de natuur en zijn van alle gemakken voorzien. Warm samen op in één  van onze Duingalows, speel een spelletje of ga samen lekker kokkerellen. Bij onze Superstore haal je lekkere verse broodjes voor het kerskontbijt, dat wordt smullen!


Onze Duingalows zijn op loopafstand van de attracties, het Tikibad en andere faciliteiten waar je gebruik van mag maken. Van Budget tot Premium Plus; voor elke portemonnee hebben we een geschikte accommodatie.

 

 

#2 elke dag genieten van de winterattracties

Geniet samen van onze familieattracties! Gil zo hard als je kan tijdens een vrijeval in de Falcon, zweef mee in de Aqua Swing en laat je haren wapperen in de Kikkerachtbaan. En morgen? Dan doe je gewoon alles nog een keer! De Winterattracties zijn tijdens de kerstvakantie, zolang het weer het toelaat, elke dag roulerend geopend.

 

 

#3 geniet ‘s avonds van de spectaculaire en sfeervolle belichting

In de kerstvakantie zijn elke woensdag- en vrijdagavond onze attracties sfeervol verlicht! Dat worden onvergetelijke avondritjes!

 

 

#4 ervaar de gezellig sfeer op het Winterplein

Na al die ritjes in de attracties is het tijd om even lekker op te warmen op het Winterplein. Warm je op bij één van de vuurkorven, rooster marshmallows en geniet van een heerlijk kopje warme choco. De vuurkorven, lampjes en de kerstmuziek zorgen ervoor dat jij helemaal in de kerstsfeer komt!

 

 

#5 samen opwarmen in het tropische Tikibad

In het Tikibad geniet je van een heerlijke tropisch temperatuur en ben je zo weer opgewarmd! Glij van alle 16 binnen-glijbanen voor de hele familie. Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen, voor kinderen is er het supertoffe Kids Waterpark Playa. 
En goed nieuws: natuurlijk is toegang tot het Tikibad inbegrepen tijdens jouw kerstvakantie op Duinrell. Bekijk hier onze toegangsregeling.

 

 

#6 zon, regen of sneeuw: altijd binnen- en buiten plezier

Wat voor weer het ook is, er is altijd een plek op Duinrell om samen te genieten. Regent het (of valt er zelfs sneeuw?), ga dan lekker overdekt spelen in Rick’s Fun Factory, zing en kwakel mee met de Kwakus Kwebbel Show of word écht kletsnat in het overdekte Tikibad!
Heb je een mooie winterse dag met veel zon? Geniet dan van het uitzicht vanuit het Kikkerrad of suis met 25 km/h van het hoogste punt van Duinrell naar beneden op de Rodelbaan. De Winterattracties zijn tijdens de kerstvakantie elke dag roulerend geopend!

 

 

#7 ontdek de natuur te voet of op de fiets

Duinrell ligt midden in het Nationaal Park Hollandse Duinen,  uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Spot wilde dieren, maak een prachtige wandeling door de duinen of stippel een leuke fietstocht uit. Je komt hier helemaal tot rust! Ontdek hier de omgeving.


PS: Fietsen meesjouwen is trouwens helemaal niet nodig: bij je boeking in de kerstvakantie krijg je van ons €20,- tegoed voor de Fietsverhuur.

 

 

#8 lekker uitwaaien op het strand

Op nog geen 4 kilometer van Duinrell ligt het strand De Wassenaarse Slag. Met nog geen kwartietje fietsen sta je op dit 8 kilometer lange strand. Een heerlijke plek om lekker uit te waaien.


Tip: De Wassenaarse Slag ligt tegen het natuurgebied Meijendel aan. Pak lekker de fiets en geniet van de ruige duinen voordat je op het strand komt.

 

 

#9 we organiseren kerstactiviteiten

Tijdens de kerstvakantie is het één groot feest op Duinrell! We organiseren namelijk heel veel leuke activiteiten voor de hele familie. Loop mee met de lichtjestocht in het donker, rooster je eigen marshmallows boven het knisperende kampvuur of swing mee met Rick’s Mini-Disco.

 

 

#10 gratis wintercadeau ter waarde van €50,-

Vier jij de kerstvakantie op Duinrell? Dan krijg jij bij jouw boeking een leuk kerstcadeau: Wintervoucher t.w.v. €50,-. Dit cadeau bestaat uit:


€20 euro tegoed bij de fietsverhuur
Gratis 6 drankjes in de Duinrell Pub
Gratis 6 muntjes voor de arcade Games
Gratis Chocomel bij de Superstore

 

Boek je kerstvakantie nu

Bezig met laden