Kerstvakantie op Duinrell

Tijdens de kerstvakantie is het één groot feest op Duinrell! We hebben een uitgebreid entertainmentprogramma voor de hele familie. Bekijk hieronder de highlights!

 

Activiteiten zijn onder voorbehoud, meest actuele programma: 

Winterprogramma

Attracties in het donker

Als de avond valt worden een aantal van onze attracties spectaculair verlicht en kun jij tussen 17.00 en 21.00 genieten van bijzondere ritjes in het donker. De attracties zijn wisselend van elkaar open. Doe je het liever wat rustiger aan? Ga dan voor een potje Moonlight Midgetgolf met het hele gezin.

Winterweekenden

Meet & Greet met Rick de Kikker

Een van je hoogtepunten tijdens de kerstvakantie op Duinrell? Een ontmoeting met onze Rick de Kikker natuurlijk! Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Ga op de foto met onze Kerst-Rick en stuur een leuke kerstgroet naar familie en vrienden.

Rick’s Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Laat je dans moves zien en swing mee met de allerleukste kerstliedjes. Natuurlijk dansen we ook op de leukste Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock. 

Boek nu je kerstvakantie!

Boek nu je kerstvakantie!

Tijdens een verblijf in de kerstvakantie kun je met de bovenstaande selectie activiteiten meedoen. Maar er is nog veel meer te beleven! Wat dacht je van een meet & greet met Rick de Kikker? Je hebt bovendien toegang tot het Tikibad én winter attracties. Boek nu je verblijf in een van onze comfortabele Duingalows.

Bezig met laden
Nu boeken