Kerstvakantie op Duinrell

Tijdens de kerstvakantie is het één groot feest op Duinrell! We hebben een uitgebreid entertainmentprogramma voor de hele familie. Bekijk hieronder de highlights!

Winterlichtjestocht met attractie

Loop mee met de winterlichtjestocht over Duinrell. Eerst versieren we in Rick’s Kids Club jouw lampion zo mooi mogelijk en als de avond valt maken we een gezellige tocht. Geniet samen met papa en mama van alle mooie lichtjes. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maken we in het donker ook nog een rondje in een attractie; spannend!

Kampvuur: marshmallows roosteren

Kom langs Duinrell Plaza en rooster je eigen marshmallows boven het knisperende kampvuur. Dat wordt smullen!

Vuurwerkshow

3, 2, 1… gelukkig nieuwjaar! Tijdens de jaarwisseling op Duinrell geniet je van een prachtige vuurwerkshow! Bewonder dit mooie spektakel en vier met alle Duinrell-gasten het nieuwe jaar! Daarna ben je van harte welkom in Duinrell Plaza voor champagne en oliebollen.

Kerstvakantie in een Duingalow

Kerstvakantie in een Duingalow

Tijdens een verblijf in de kerstvakantie kun je met de bovenstaande selectie activiteiten meedoen. Maar er is nog veel meer te beleven! Wat dacht je van een ritje over park met de Duinrell Polar Express, of een meet & greet met Rick de Kikker? Je hebt bovendien toegang tot het Tikibad én winter attracties. Boek nu je verblijf in een van onze comfortabele Duingalows.

Bezig met laden