Koken op Duinrell

Lekker én makkelijk: koken op Duinrell

Het toppunt van vakantie? Eten in de buitenlucht! En nu het buiten zo mooi weer is, kun je niet wachten tot je voor je tent, caravan of Duingalow zit voor een lekker dinertje midden in de natuur. Vergeet vooral deze Duinrell eettips niet. Laat de zomer maar komen!

Soep in brood

Is kamperen je grootste hobby, maar hou je niet zo van afwassen? Van deze tip word je blij: soep in een broodje! Koop je favo soep in de Duinrell Superstore (of maak het zelf) en vergeet vooral niet een paar van onze lekkere, harde bollen mee te nemen. Snijd de bovenkant van de bollen en haal het zachte brood eruit zodat er een kommetje overblijft. Warm de soep op en giet het in het bolletje als het klaar is. Lekker eten en bijna geen afwas, ideaal!Een-pans-pasta

Ook handig als je niet van afwassen houdt: koken in één pan. Neem bijvoorbeeld dit heerlijke recept voor vier personen.

Ingrediënten: 200 gram zalm, 400 gram pasta penne, 1 flesje kookroom, 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1 stronkje peterselie (gesneden), 3 eetlepels olijfolie.

Zo maak je het: Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Giet het water af en schenk 1 eetlepel olijfolie over de pasta. Bak de zalm in 1 eetlepel olijfolie in de pan en doe de pasta er weer bij. Meng de kookroom door de pasta heen. Strooi wat Provençaalse kruiden en peterselie over je gerecht en voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel de pasta over de borden (of eet gewoon lekker samen uit de pan) en schenk er een paar druppels olijfolie over om het af te maken. Eet smakelijk!
 


Neem je barbecue mee

Misschien wel een van de belangrijkste dingen die je je afvraagt tijdens het boeken van een camping: mag je er ook barbecueën? Het antwoord is ja! Dat mag zeker op Duinrell. Dat wordt heerlijk worstjes bakken terwijl je geniet van de heerlijke, frisse buitenlucht. Vakantie ten top!
 

 

Koken als thuis

Heb je een Premium Duingalow geboekt? Dan heb je helemaal mazzel, want hier heb je hetzelfde kookgemak als thuis. Met een vierpits-kookplaat, een over/magnetron-combi en een vaatwasser voor het werk achteraf kun je je in de Duingalow net zo uitsloven als thuis. Of meer natuurlijk, want op vakantie heb je er eindelijk eens écht de tijd voor.


 

Wat kook jij op Duinrell? Deel jouw gerechten via Instagram met #kokenopduinrell.

Deze blogs vind je ook leuk

Binnenkijken in een Premium Duingalow

26-10-2018
lees verder

Slapen op Duinrell? Dat kan!

13-01-2020
lees verder
Bezig met laden