13-07-2018
Attractiepark

Magie in het zomertheater!

Dit weekend start er een wervelende magieshow in het Zomertheater van Duinrell: Scott & Muriel The accidental illusionists verrassen je dertig minuten lang met hun hilarische stunts. Komt dat zien!

Lachen, gieren, brullen

Geen serieuze toestanden, geen nepwind die hun haren in model waait, geen moeilijke gezichten: de show van Scott & Muriel is, boven alles, lachen, gieren, brullen. De onhandige goochelaar Scott haalt de spannendste stunts uit met zijn ietwat naïeve en vooral hartverwarmende assistente Muriel. Een assistente met lef, want erg moeilijk doet ze niet over zijn gekke ideeën. Ze gaat er in mee en maakt er het beste van.
 


 

Onhandig in het kwadraat

En dat is maar goed ook, want er gaat nogal eens wat mis! Als Muriel per ongeluk wordt platgedrukt bijvoorbeeld. Of als Scott zijn assistente zo goed wegtovert dat hij haar nergens meer kan vinden. Of als Muriel in al haar enthousiasme van het podium af klettert. Blunders die ervoor zorgen dat je het komische duo, met tranen over je wangen van het lachen, voor altijd in je hart sluit. Oh en als je dacht dat je als publiek lekker achterover kon gaan zitten heb je het mis. Voor je het weet zit Muriel op je schoot of moet je haar een zetje teruggeven het podium op. Durf jij op de eerste rij te zitten?
 


 

Trucs van de bovenste plank

Maar denk niet dat het alleen maar komedie is. Want tijdens de show zul je geregeld merken dat je mond ver openvalt van verbazing. De grote vraag die blijft dus ook de hele zomer: hoe dóén ze dat?! Laat je door deze twee komische helden verbazen en kom de show bekijken in het Zomertheater!

 

Ben jij klaar om verrast te worden? Scott & Muriel zijn vanaf 14 juli elke dag te bewonderen in het Zomertheater. Ze treden drie keer per dag op, om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De show duurt 30 minuten.

 

Kun je niet wachten om Scott & Muriel in het echt te zien? Bekijk nu alvast de trailer van deze hilarische show.

Deze blogs vind je ook leuk

Met je kleuters naar een pretpark? Leuk!

27-02-2019
lees verder

Elke schoolvakantie op Duinrell is leuk

08-02-2019
lees verder
Bezig met laden