27-02-2019
Attractiepark

Met je kleuters naar een pretpark? Leuk!

De Carrousel, een duik in de Ballenzee, knuffelen met Rick de Kikker … met je kleuters naar Duinrell is zo leuk! Maar misschien vraag jij je ook af of je kinderen misschien niet te klein zijn? Wees niet bang, Duinrell is een ideel pretpark voor kleuters. We hebben heel veel leuke attracties voor kinderen onder de 120 cm. Dit zijn onze favorieten!

Ballenzee

Bommetjes maken, ronddrijven in ballen en kopje onder gaan … in de Ballenzee zwem je rond in enorme bakken met duizenden gekleurde ballen. En het leukste van alles is: je wordt niet nat!

 

Rick’s Avonturen Burcht

In Rick's Avonturen Burcht vallen heel veel avonturen te beleven. Zo leest het grote boek van Rick zichzelf voor en de uil vertelt je wijze lessen. Bel ook eens aan bij Rick de Kikker, misschien is hij wel thuis.

 

 

Verkeerstuin

Pak een skelter en neem deel aan het verkeer. In Duinrell gelden andere verkeersregels en mag je heel veel rondjes rijden. Ga je toch niet zo snel? Stop dan even bij de benzinepomp, want misschien moet je even tanken.

 

Carrousel

Heb je onze Carrousel al gezien? Want deze is heel oud en stamt uit het jaar 1864. Toentertijd werd de Carrousel in beweging gezet door paarden, maar gelukkig hebben we nu elektriciteit en hoeft dat dan niet meer. O, als je er toch bent: wist je trouwens dat je bij de Caroussel ook hele lekkere pannenkoeken kunt eten?

 

 

Kikkerrad

Als je durft én mama of papa gaan mee, dan mag je de Kikkerrad in. Want wat willen hele kleine kinderen nu het liefst?! Juist, ja … heel groot zijn! Houd je ogen wel open, want vanuit de top heb je een heel mooi uitzicht over het Landgoed van Duinrell!

 

 

Minitrein

Attentie, attentie … passagiers, de trein gaat vertrekken! De trein begint te stomen en mis ‘m niet, want dit treintje gaat naar een donkere grot waar een wel hele vriendelijke trollenfamilie woont!

 

Wonderland

Wonderland is al een pretpark op zich. Ga op ontdekkingstocht langs de leukste sprookjes en ook leuk: je hebt er mini attracties! Van een minizweefmolen tot dansende paddenstoelen. In Wonderland is het altijd een feestje!


Locomotion

Is je kleuter gek op treinen? Voor de allerkleinsten is de Locomotion pas een echte stoere attractie. In deze trein razen ze zonder ouders door het Wilde Westen. Ook mini-helden die pas net kunnen zitten kunnen zelf op reis gaan. Dankzij een extra veiligheidsriem blijven ze veilig op hun plek zitten. 

 

 

Speeltuin

Ooit begon het allemaal met een speeltuin en nog altijd is diezelfde speeltuin een groot succes. Met een aantal gouwe ouwe toestellen en een paar kersverse pareltjes is de speeltuin helemaal 2019.
 

Kikkerachtbaan

Wil jouw kleuter heel graag in een achtbaan? De Kikkerachtbaan is de perfecte start voor een flitsende achtbaan-carrière. Hij gaat hard en hoog, maar voor kinderen met een beetje lef is hij niet eng. Sterker nog, de meeste rennen na afloop direct terug naar de ingang: nog een keer! Is jouw kind onder de 120 centimer? Dan mag hij of zij in de Kikkerachtbaan als jij of een andere begeleider meegaat. 

 


 


Kids waterpark Playa

En het Tikibad is alleen voor oudere kinderen?! Nee, helemaal niet waar! Sinds 2017 hebben we kinderwaterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 120 cm. En ja, dus ook voor kinderen zonder zwemdiploma. Het water is hier nooit boven de 15 cm en we hebben een verwarmd bad speciaal voor de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar). Dus of je nu klein of groot bent, het Tikibad is voor het hele gezin!

 


 


Is dit alles voor kinderen onder de 120 centimeter?

Nee, we hebben nog veel meer attracties voor kleine kinderen! Bekijk hier al onze andere attracties speciaal voor kinderen kleiner dan 120 centimeter. Bovendien hebben we ook attracties waar je kleuter misschien niet alleen in mag, maar wel als jij mee gaat. Duinrell is het perfecte pretpark voor kleuters!

Bezig met laden