15-11-2022
Algemeen

Landgoed van Sinterklaas

Het is je vast niet ontgaan, Sinterklaas is weer in het land! Om dat groots te vieren wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas op 26, 27 november en 3, 4 december. Samen met de Sint en zijn Pieten maken we er weer één groot feest van met heel veel leuke Sinterklaas-activiteiten. Sinterklaas heeft een leuke boodschap voor jouw opgenomen! Bekijk de boodschap snel!

Boodschap van Sinterklaas
Boodschap van Sinterklaas
Boodschap van Sinterklaas

Boodschap van Sinterklaas

Doorgedraaid in de zweefmolen

Doorgedraaid in de zweefmolen

Pakjes overgooien in de Kikkerachtbaan

Pakjes overgooien in de Kikkerachtbaan

 

De voorbereidingen voor het Landgoed van Sinterklaas zijn al in volle gang. Sinterklaas en zijn Pieten zijn al flink aan het oefenen om het weer één groot feest te maken! Soms loopt dat net even iets anders dan Sinterklaas had gedacht. Kijk mee met Sinterklaas en zijn Pieten in een leuke serie mini video’s, deze komen morgen online op YouTube, mis het niet!

 

 

Ga tijdens het Landgoed van Sinterklaas samen met de pieten in alle geopende winterattracties. ‘s Avonds is het attractiepark zelfs spectaculair verlicht! Daarnaast zijn er heel veel leuke Sinterklaas activiteiten op het Landgoed. Zing mee met het SisaSinterklaasconcert, ontdek het Huis van Sinterklaas, rooster lekkere marshmallows bij een warm kampvuur en geniet van de vrolijke Pieten Parade. Met een duik in het tropische Tikibad is jouw Sint uitje helemaal compleet!

 

Koop hier je Sinterklaas tickets

 

Overnachten

Wil jij extra lang genieten van de vrolijke Sinterklaas stemming? Blijf dan net als Sinterklaas slapen op het Landgoed van Sinterklaas en mis niks van het evenement. Zet ‘s avonds je schoentje en geniet van extra veel leuke Sinterklaasactiviteiten zoals de Pieten Disco en het Sint knutselen. Laat dat heerlijke weekendje maar komen! 

 

Kom overnachten op Duinrell

Bezig met laden