27-03-2020
Algemeen

De 5 leukste Duinrell Family Challenges

Het ziet ernaar uit dat we voorlopig met zijn allen nog zoveel mogelijk binnen moeten blijven. De kids kunnen niet naar school en jammer genoeg kunnen jullie ook nog niet naar Duinrell. Daarom brengen we het Duinrell-gevoel gewoon naar jullie toe met deze top 5 leukste Family Challenges. Veel kijkplezier! Enne … don’t try this at home ;-).

Rolls maken in Wild Wings

In deze aflevering neemt de familie Besseling het op tegen de familie Hofland. Beide families worden uitgedaagd om zo vaak mogelijk over de kop te gaan in onze vliegattractie Wild Wings. Welke familie maakt de meeste rolls en wint daarmee deze Family Challenge?

Kletsnat in de Falcon

De familie Pronk neemt het in deze video op tegen de familie Van den Eijnden. Beide families krijgen twee bekers met water mee tijdens een spannend ritje in de Falcon. De opdracht: zo weinig mogelijk water te verliezen. De familie met de volste beker wint deze challenge.

Glijbaan Challenge in het Tikibad

Deze aflevering speelt zich af in kids waterpark Playa. Kids waterpark Playa is hét speelparadijs voor kinderen in het Tikibad. Je vindt er heel veel speelplezier en 4 glijbanen op maat. De familie Krijnoord neemt het in deze aflevering tegen elkaar op. De jongens (team Rick) tegen de meiden (team Lelie). De opdracht: met het team zo snel mogelijk van de vier glijbanen Hurri’ Cone, Green Flash, Blue Stripe en de Rapid Run roetsjen. Welk team gaat er winnen en wat is de toffe prijs?

Zie zo groen als een kikker

In deze Family Challenge zien de familie Franken en de familie Klaver zo groen als een … kikker! Wie lijkt er na een rit in de Kikkerachtbaan het meest op onze eigen Rick de Kikker?

Vliegende Lippenstift

De familie Kales neemt het op tegen de familie de Jong. De opdracht: elkaars lippen stiften tijdens een ritje in onze familieachtbaan Dragonfly. In de Dragonfly vlieg je kriskras langs de bomen, dus elkaars lippen stiften is een flinke uitdaging. De familie met de mooiste gestifte lippen wint deze Family Challenge.

Meer video's!

Bekijk alle Family Challenges en andere video’s op ons YouTube-kanaal!

Bezig met laden