Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Tikibad buiten nu open!
28-06-2019
Hoi Ed, hier! Het is feest op Duinrell, want het nieuwe buitengedeelte is ........ open! Maar, wat ook leuk is, is dat we op woensdag 17 juli een Fan Event organiseren. En jij mag daarbij zijn!
Openingsdatum bekend: 29 juni - Tikibad buiten
21-06-2019
Het is bijna zover, want op 29 juni openen we het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad. De afgelopen maanden is er hier keihard gewerkt. Dus daar komt 'ie ... tijd voor een throwback.
Het leukste dagje uit
05-04-2019
Wil je een dagje weg met het gezin? Zoek niet verder, want Duinrell is ( ... al zeggen we het zelf) het allerleukste uitje van heel Nederland. We vertellen je in dit blog waarom!
De snelste glijbanen van het Tikibad
14-03-2019

In het Tikibad ga je snel, sneller, snelst! Lees in ons nieuwste blog welke van de 16 glijbanen je in elk geval niet wilt missen als je een snelheidsduivel bent.

Voor welke leeftijden is Duinrell geschikt?
07-03-2019

Hoe oud (of jong) je ook bent, het landgoed van Duinrell is voor iedereen en elke leeftijd geschikt. Zelfs voor de allerkleinsten en alleroudsten hebben we hele leuke attracties. We zetten ze per leeftijdscategorie voor je op een rij!

Dagje Duinrell in de kerstvakantie
21-12-2018

Ho, ho, ho wordt go, go, go deze kerstvakantie. Naar Duinrell, want we zijn de hele kerstvakantie geopend. Lees in ons blog wat er allemaal te beleven valt!

Bezig met laden
Bezig met laden