Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Koetlife vs Bakkertjes op Duinrell
18-11-2019
Familie Koetlife is op Duinrell en gaan daar een heuze familiestrijd aan met de 'Bakkertjes'! Ze verzinnen allerlei leuke challenges in verschillende attracties, wie denk jij dat er wint?
Waarom je deze zomer naar het Tikibad moet
05-08-2019
Op zoek naar heel veel waterplezier? Zoek niet verder, want het Tikibad is niet voor niets het allergrootste waterpark van de Benelux en heeft heel veel spetterpret voor jong en oud. We geven je 5 redenen waarom je deze zomer naar het Tikibad moet.
De snelste glijbanen van het Tikibad
01-08-2019

In het Tikibad ga je snel, sneller, snelst! Lees in ons nieuwste blog welke van de 21 glijbanen je in elk geval niet wilt missen als je een snelheidsduivel bent.

Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell
23-07-2019

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Lees snel onze zomertips, zodat jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel houdt.
 

Tikibad buiten nu open!
28-06-2019
Hoi Ed, hier! Het is feest op Duinrell, want het nieuwe buitengedeelte is ........ open! Maar, wat ook leuk is, is dat we op woensdag 17 juli een Fan Event organiseren. En jij mag daarbij zijn!
Openingsdatum bekend: 29 juni - Tikibad buiten
21-06-2019
Het is bijna zover, want op 29 juni openen we het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad. De afgelopen maanden is er hier keihard gewerkt. Dus daar komt 'ie ... tijd voor een throwback.
Bezig met laden
Bezig met laden