Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Het leukste dagje uit
05-04-2019
Wil je een dagje weg met het gezin? Zoek niet verder, want Duinrell is ( ... al zeggen we het zelf) het allerleukste uitje van heel Nederland. We vertellen je in dit blog waarom!
De snelste glijbanen van het Tikibad
14-03-2019

In het Tikibad ga je snel, sneller, snelst! Lees in ons nieuwste blog welke van de 16 glijbanen je in elk geval niet wilt missen als je een snelheidsduivel bent.

Voor welke leeftijden is Duinrell geschikt?
07-03-2019

Hoe oud (of jong) je ook bent, het landgoed van Duinrell is voor iedereen en elke leeftijd geschikt. Zelfs voor de allerkleinsten en alleroudsten hebben we hele leuke attracties. We zetten ze per leeftijdscategorie voor je op een rij!

Dagje Duinrell in de kerstvakantie
21-12-2018

Ho, ho, ho wordt go, go, go deze kerstvakantie. Naar Duinrell, want we zijn de hele kerstvakantie geopend. Lees in ons blog wat er allemaal te beleven valt!

Tikibad: glijd door de tijd
29-11-2018

Sinds de eerste opening in 1984 is het Tikibad al twee keer flink vernieuwd. Ga in ons nieuwste blog mee terug in de tijd en lees onder andere hoe het eerste Tikibad was.

Waarom je deze winter naar het Tikibad moet
16-11-2018

Met dit weer is in je bikini of zwembroek door de golven springen wel het laatste waar je aan denkt. Probeer jezelf toch eens voor te stellen in tropische temperaturen… het Tikibad roept!

Bezig met laden
Bezig met laden