Park voor alle leeftijden

Hoe oud (of jong) je ook bent, het landgoed van Duinrell is voor iedereen leuk. Zelfs voor de allerkleinsten en alleroudsten hebben we hele leuke attracties. We zetten ze per leeftijdscategorie voor je op een rij!

 

Baby en peuter (0 - 3 jaar)  |  Kleuters (4 - 6 jaar)  |  7 - 9 jaar  |  Tieners (v.a. 10 jaar)  |  (Groot)ouders

Baby's en peuters van 0 t/m 3 jaar

Een pretpark is niet leuk als je nog heel klein bent? Nou, zelfs voor de allerkleinsten hebben we genoeg leuke attracties.

Rick's Avonturen Burcht

In Rick's Avonturen Burcht is er altijd heel veel avontuur én zeker als je nog heel klein bent! Het grote boek van Rick leest zicht zelf voor en de wijze uil vertelt je hele belangrijke lessen. Bel ook eens aan bij Rick de Kikker, want misschien doet hij wel open?


Wonderland

In Wonderland vind je de allerleukste sprookjes en je hebt er ook min attracties, zoals een minizweefmolen en dansende paddenstoelen. Wonderland is al een klein pretpark op zich en het is er altijd feest!

 

Kwakus Kwebbel Show

Kwakus Kwebbel is hartstikke blij dat hij lekker aan het water woont, maar Mollie de Mol vindt het allemaal maar niks! Bij het water wonen namelijk insecten en één van hen heeft hem op zijn kop geprikt. Weet jij wie het was? Deze show van 20 minuten is gegarandeerd heel leuk! 
 

De Speeltuin

Ooit begon het in het attractiepark van Duinrell allemaal met een speeltuin en nog altijd is diezelfde speeltuin een groot succes. Je vindt er een aantal gouwe-ouwe-toestellen die het altijd goed doen en een paar kersverse pareltjes die helemaal anno nu zijn. 

 

Kids waterpark Playa: verwarmd speelbad 

Ook het Tikibad is voor het hele gezin, want helemaal speciaal voor kleine spetteraars (met of zonder zwemdiploma) hebben we Kids waterpark Playa. Leuk voor de allerkleinsten: het verwarmde speelbad. Het water is hier namelijk nooit hoger dan 15 centimeter en natuurlijk mag mama of papa mee spetteren. 

 

pretpark voor baby
 

Kleuters van 4 t/m 6 jaar

Kleuters kijken hun ogen uit als ze op het landgoed van Duinrell aankomen en het allerleukste is: ze mogen ook al heel wat attracties in. Dit zijn een aantal van onze favorieten!

Locomotion
Passagiers, passagiers ... de locomotion gaat zo vertrekken! Voor de allerkleinsten is de Locomotion een leuke eerste attractie. In deze trein raas je, zonder je ouders, door het Wilde Westen. Ook mini-helden, die pas net kunnen zitten, kunnen zelf op reis gaan. Met een extra veiligheidsriem blijven ze veilig op hun plek zitten. 

 

Botsboten 
Ahoi, kapitein .... vaar als een echte kapitein in je eigen boot en er zijn maar twee keuzes in je vaarroute: met andere boten botsen of ze snel ontwijken. 

 

Kikkerachtbaan
Wil jouw kleuter heel graag in een achtbaan, maar is hij nog eigenlijk te klein voor het grote werk? De Kikkerachtbaan is de perfecte start voor een flitsende achtbaan-carrière. Hij gaat heel hard en hoog, maar voor de meeste kinderen - met een beetje lef - is hij niet zo eng. Sterker nog, de meeste rennen na afloop direct terug naar de ingang: nog een keer, nog een keer! Is jouw kind nog klein en onder de 120 centimer? Dan mag hij of zij in de Kikkerachtbaan als jij of een andere ouder meegaat. 


Kids waterpark Playa 
Kleuters opgelet: in Kids waterpark Playa valt er heel wat te spetteren (dus ja, je wordt gegarandeerd nat!). Playa is het waterparadijs voor kinderen kleiner dan 120 cm. Ook kinderen die geen zwemdiploma hebben mogen zonder drijfmiddel in Playa spelen. Het water is hier namelijk nooit hoger dan 15 centimer. In Playa vind je vier glijbanen speciaal voor kleine kinderen. Dus kijkt jouw kleuter verwonderd naar de Triton? En mag de grote broer er wel in, maar je kleinste nog niet? Nou, goed nieuws ... want je hoeft geen 'nee' te verkopen dit keer. De Hurri’Cone-glijbaan is namelijk de mini-versie van de stoere Triton. Zonder band glijd je door een enorme trechter. Supercool!


 

kleuters in zwembad

 

Kinderen van 7 t/m 9 jaar

Joepie, eindelijk ben je groot genoeg voor de spannende attracties. Duinrell is één groot avontuur!

 

Schip Ahoi
In Schip Ahoi vaar je over de woeste zee en dat gaat .... hard!! Handen in de lucht en meevliegen is echt de enige optie tijdens deze storm. Whieeeeeeeeeee! 
 

Dragonfly
In deze achtbaan, van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog, vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen van ons Duinrell-bos door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Deze achtbaan zul je niet snel vergeten! Durf jij het aan?
 

Splash
Je hoeft niet eens ín de Splash om een gigantische kick te krijgen. Alleen al naar de attracties kijken vergt een boel lef. Voor het raam van de Splash word je namelijk gegarandeerd nat van je sokken tot je pet. Maar eerlijk is eerlijk: een ritje meevaren is nog vééél leuker. Niet overslaan dus! 

 

Eeuwig Brandende kaars
Komt het woord hoogtevrees niet in jouw woordenboek voor ? En heb je ook stalen armspieren? Dan is de Eeuwig Brandende Kaars wat voor jou! Heis jezelf omhoog en genieten maar. Enne ... je kunt zo lang boven blijven als je zelf wilt! 

 

Kids waterpark Playa en de eerste glijbanen
Heb jij even geluk: want op jouw leeftijd mag je naar Kids waterpark Playa, maar ook naar een aantal grote-mensen-glijbanen. Benieuwd welke? Dat lees je hier bij de veiligheidsregelsTikibad. Met meer dan 1,5 kilometer aan glijbanen valt er heel wat te roetsjen in het Tikibad. Wist je trouwens ook dat ons Tikibad het grootste glijbanenparadijs is van de hele Benelux? 

 

kinderen in attractiepark Duinrell

 

Tieners en ouder, vanaf 10 jaar 

Spanning, sensatie, hoger en over de kop. Hoe groter je bent, hoe spannender de attracties worden. 
 

Mad Mill 
In deze spectaculaire mega-attractie draai je rond en schommel je op grote hoogte heen en weer. Deze attractie is voor de echte waaghalzen met een sterke maag.
 

Rodelbaan
Suis met zo'n 25 kilometer vanaf het hoogste punt van Duinrell naar beneden in de Rodelbaan. Leuk? Dat kan nog leuker: houd een wedstrijdje met de slee die naast je vertrekt. Drie, twee, één ... actie! 


Falcon
Zin in de achtbaanrit van je leven? Dan moet je in de Falcon! Loodrecht 22 meter omhoog en dan in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig!

Waterspin
Een attractie waar je letterlijk met de hele familie in kunt? In onze Waterspin natuurlijk! De twee grote banken hebben plek voor in totaal 40 personen. Rustig zitten is niet het geval, want als de Waterspin begint te bewegen dan ga je met zijn allen ontelbaar keer over de kop. 


Wild Wings
Altijd al piloot willen worden? In Wild Wings bestuur jij als enige piloot en passagier jouw eigen vliegtuig. Ga je over de kop of zweef je liever gewoon mee? Je kunt het zo spannend en gek maken als je zelf wilt! 

Tikibad
Tollen in de Cycloon, razendsnel naar beneden in de Blits en lekker dobberen in de Lazy River. In het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, het tropische Tikibad, heb je meer dan 1,3 kilometer aan glijbaanplezier en van sommige glijd je zelfs met meer dan 60 km/u er vanaf. 
 

attractie voor tieners

 

En de (groot)ouders?

Voel je je iets te oud (of eigenlijk: té jong en té vitaal) voor al deze bovengenoemde attracties? Nou, ook op Duinrell hebben we heel veel leuke attracties voor diegene die niet 'al dat wild willen doen, máár zich nog wel spring-jong voelen'.


Uitkijktoren
Het allerhoogste punt in Zuid-Holland? Dat ben je als je op onze uitkijktoren staat. Vanuit hier heb je een weids uitzicht over ons landgoed en bij heel helder weer zie je de zee, Den Haag en soms zelfs Rotterdam liggen! 

Wonderland
Even lekker wandelen met de kleintjes langs alle sprookjes en legendes. Wonderland is al een klein pretpark opzich. En misschien ken jij onze sprookjes wel en kun jij het verhaal al beeldend aan ze voorlezen? 
 

Carrousel 
Heb je onze Carrousel al gezien? Deze stamt uit het jaar 1864. Toentertijd werd de Carrousel in beweging gezet door paarden, maar gelukkig hebben we nu elektriciteit en hoeft dat dan niet meer. Terwijl jij geniet van een lekkere bak koffie en appeltaart, kunnen de kinderen in de Carroussel. O, en wist je dat ze hier de allerlekkerste pannenkoeken van het land hebben? 


 

welke leeftijd duinrell


Zijn dit alle attracties op Duinrell?

Nee, we hebben nog veel meer attracties! Bekijk hier al onze attracties, met onze filters kun je makkelijk kijken welke attractie het beste bij je past. Kids waterpark Playa en al onze glijbanen vind je via de overzichtspagina van waterpark Tikibad

 

Koop online tickets

 

Bezig met laden
Tickets