Alle valentijns mogen gratis mee op speeddate naar het Tikibad van Duinrell

Duinrell viert de liefde volgende week met een speciale Valentijnsdag-actie. Op vrijdag 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn (of beste vriend, broer, nicht, moeder …) helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Via www.duinrell.nl/valentijn kun je voor jou en jouw valentijn twee Tikibad-tickets bestellen voor de prijs van één. Dat scheelt mooi 20,00 euro!

 

Speeddate in het Tikibad

‘Elke dag kun je met veel snelheid van onze 21 glijbanen, maar alleen op Valentijnsdag kun je natuurlijk écht speeddaten …’, licht Lisanne van Duinrell toe. En daarom mag iedereen op vrijdag 14 februari zijn eigen valentijn helemaal gratis meenemen voor een spetterende speeddate in het Tikibad.

Moet het een speeddate zijn? ‘Nee, natuurlijk niet! Heb je geen valentijn? Neem dan gezellig je beste vriend, neef, nicht of zus mee, ook zij mogen gratis mee naar binnen’, benadrukt Lisanne.


Dus verras je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare op 14 februari 2020 met een wel heel bijzonder avondje uit: een speeddate in het Tikibad van Duinrell. Stap samen in een tweepersoonsband en glijd romantisch, onder de sterrenhemel door, van de glijbaan Moonlight of dobber samen op onze Lazy River.  

Vorig jaar kon je ook op Valentijnsdag jouw valentijn gratis meenemen naar het Tikibad en wegens succes herhaalt Duinrell deze unieke 1+1 gratis-actie weer. Voor deze exclusieve Valentijnsdag-actie zijn maximaal 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op= op). ‘We willen niet teveel drukte in het Tikibad, daarom stellen we maar een beperkt aantal tickets beschikbaar’, licht Lisanne toe. Tot slot geeft Duinrell aan dat het Tikibad helemaal in stijl van Valentijnsdag zal zijn.

 

Openingstijden Tikibad
Op vrijdag 14 februari 2020 is het Tikibad open van 16.00 uur tot 21.30 uur. Via www.duinrell.nl/valentijn kun je twee tickets bestellen voor de prijs van één. Met z’n tweeën kom je dus binnen voor een totaalprijs van € 20,00.

Over Duinrell en het Tikibad
Duinrell viert dit jaar haar 85ste verjaardag. Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met 21 unieke glijbanen is het Tikibad het grootste en meest veelzijdige glijbanenparadijs van de Benelux. Speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter is er Kids Waterpark Playa met vier glijbanen, een waterval en tipping bucket. Het nieuwste onderdeel van het Tikibad is het nieuwe buitengebied: Tikibad Buiten met een verwarmd buiten, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis met de grootste tipping bucket van Nederland.

 

Voor meer informatie of vragen:
Lisanne: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

 

Bezig met laden