One Two Tribute Festival op Duinrell!

Zondag 15 mei | 10:00 - 19:00 | Dagje Duinrell met gratis optredens van onze One Two Tribute Coverbands | The Clarks, ABBA tribute en Iva Wonder | Meet & Greet met het Duinrell TikTok team
 

Kom 15 mei naar Duinrell. Naast alle attracties geniet je deze dag van de beste Tribute-artiesten, foodtrucks met de lekkerste hapjes. Ook is er een meet & greet van het Duinrell Tik Tok Team. Ontmoet Eduard, Lynn en Marjon en vraag tijdens de Q&A wat je altijd al wilde weten. Een kaartje voor deze dag kost 24,95 p.p.

 

15 mei is een speciale Duinrell dag. Als gratis extraatje zijn er deze dag verschillende artiesten die een ode brengen aan bekende popsterren. Dat wordt meegillen met Amy Winehouse en daarna de longen uit je lijf gillen in onze Falcon.

 

Wil je het One Two Tribute Festival nog leuker maken? Combineer het festival dan met het Tikibad of blijf slapen. Zo kun je tot de late uurtjes doorgaan!

 

Koop tickets

Meet & Greet met de Duinrell tiktokkers

12:10 - 12:30

Tijdens de meet & greet maak je kennis met Ed, Lynn, Bryan en Marjon. Zij vertellen alles over de TikToks die ze maken en ook geven ze tips hoe jij de beste TikTok maakt. natuurlijk is er ook tijd voor het stellen van al je vragen en kan je op de foto met Ed, Lynn, Bryan en Marjon!

Iva Wonder Tribute Band

16:15 - 17:15

The Stevie Wonder Tribute band is voor het programma 'The Tribute' - Battle Of The Bands bij elkaar gekomen. De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show. Geniet van de mega Stevie Wonder hits die voorbij komen zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer!

The Clarks

17:30 - 18:30

The Clarks, afkomstig uit Den Haag, is de bekendste classic-rock coverband van Nederland. Zij representeren vooral de sounds of the fifties en sixties: muziek uit de gouden jaren van Bill Haley, Elvis Presley, the Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring. Met hun opvallende kleding en gitaren in stijl zorgen The Clarks altijd voor een topsfeer!

ABBA Tribute

12:30 - 13:30 | 15:00 - 16:00

Meeswingen met ‘Dancing Queen’, ‘The Winner Takes it all’ en ‘Waterloo’. Met z’n zessen staat Abba Tribute garant voor een swingend concert, met een repertoire waarbij iedereen achteraf zegt: ‘ik kende de nummers allemaal!’. Door de Nederlandse en buitenlandse pers is deze band zelfs uitgeroepen tot één van de beste ABBA-tributebands ter wereld!

Amy Winehouse imitator

 met Candy Angels band 

 

11:00 - 11:15 | 13:35 - 13:50

Merante van Amersfoort won de RTL4-show ‘My name is …’ met haar perfecte imitatie van Amy Winehouse. Niet alleen haar stem klinkt als Amy. Maar Merante denkt overal aan: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Fan of geen fan van Amy, deze optredens mag je niet missen!

Michael Bublé imitator

 met Candy Angels band 

 

11:20 - 11:35 | 13:55 - 14:10

De echte Bublé heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht en verschillende hitsingles gehad. In Nederland was zijn grootste hit ‘Haven't Met You Yet’. Onze Michael Bublé-imitator steekt alles in een ‘jazzy jasje’ met een heerlijk jazz-sfeertje, saxofoons en een zwoele stem. Zijn vocale capaciteiten, charisma én showmanschap doen zeker niet onder voor het wereldberoemde idool!

Jeroen Hazes

 met Candy Angels band 

 

11:35 - 11:50 | 14:15 - 14:30

Als klein jongetje is Jeroen al groot fan van de grote André Hazes. Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind. Sinds een paar jaar vertolkt Jeroen liederen van André Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk wel héél dicht bij dat van zijn idool liggen. Jeroen is meerdere malen verschenen in verschillende tv-programma’s.

Tina Turner tribute

 met Candy Angels band 

 

11:55 - 12:10 | 14:35 - 14:50

Mary Amora won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner. ‘Ze kan toch niet de echte zijn?’ of ‘waar komt deze wereldster vandaan?’, waren de eerste reacties. De verbluffende overeenkomsten tussen de zangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat dit ook een show is die je niet mag missen op One Two Tribute.

Maak er een weekendje van!

Maak er een weekendje van!

Bezig met laden
Tickets