Vier de herfst op Duinrell

Zie je het voor je, het Duinrell-bos in volle glorie met al z’n prachtige herfstkleuren? De kinderen lekker laten uitrazen in de attracties en het Tikibad terwijl jij bijkomt van de eerste weken van het schooljaar? Of wil je liever fietsen door de duinen, uitwaaien op het strand of een mooie stad bezoeken? Het kan allemaal tijdens een herfstvakantie op Duinrell.

Inbegrepen bij jouw verblijf:

  • Onbeperkt toegang tot de attracties
  • Dagelijks 2 uur toegang tot het Tikibad
  • Herfstactiviteiten voor de kids
  • Boek nu en ontvang vroegboekvoordeel

 

Nu boeken

Herfstvakantie op Duinrell

Laat je verbazen door de prachtige herfstkleuren van het Duinrell-bos, ga samen op zoek naar de gigantisch grote dino’s op het attractiepark en laat de kids lekker uitrazen in alle attracties! Bezoek omliggende steden en relax in de Duinrell Pub. Tijdens jouw herfstvakantie op Duinrell hoef je je geen moment te vervelen.

 

Ontdek het park

Waterspeelplezier in het Tikibad

Roetsj van een van de zestien glijbanen van ons subtropisch glijbanenparadijs: het Tikibad. Tol in de trechter van de Cycloon, warm op in de whirlpool of speel samen met de kleintjes in kids waterpark Playa!

Tijdens je herfstvakantie in een Duingalow op Duinrell kun je iedere dag maar liefst 2 uur lang genieten in het Tikibad.

De leukste herfstactiviteiten

Huur een fiets en maak een tocht door de omgeving van Duinrell. Ook zijn er 21 reusachtige dino’s verstopt op Duinrell tijdens de herfstvakantie! Word een echte Duinrell-ranger en vind ze allemaal. Daarnaast kun je tijdens de herfstvakantie meedoen aan een van de leuke herfstactiviteiten voor jong en oud!

 

Herfstactiviteiten

 

Boek nu jouw verblijf in de herfstvakantie

Bekijk hieronder het aanbod* tijdens de herfstvakantie van 2020. Kies een Duingalow naar keuze en ga voor een weekendje weg, midweek, week of zelfs een vakantie van twee weken op vakantiepark Duinrell!

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

 

 

Bezig met laden
Nu boeken