Zomervakantie activiteiten op Duinrell

Ze zijn muzikaal, gevarieerd en altijd héél grappig: de shows van ons Entertainmentteam. Speciaal voor onze vakantiegasten spelen ze een te gek verhaal vol hilariteit. Kijken is gegarandeerd genieten. Zin om zelf in actie te komen? Dat kan ook! In het Duinrell-bos organiseren we toffe sport- en speltoernooien en jij gooit je heupen in de strijd tijdens de disco in Duinrell Plaza. Swingen maar!

Zomershow

Elk jaar is er een spectaculaire zomershow te zien in het Zomertheather. Vorig seizoen namen Scott en Muriel je mee in een achtbaan van slapstick, magic en nonstop fun. Lachen voor jong en oud! In 2019 zijn ze terug met een vernieuwde show! De zomershow is van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september elke dag te zien voor bezoekers van Duinrell.

Musical

Elk jaar voert het Entertainmentteam een spectaculaire musicals op in Duinrell Plaza. Dit jaar heten zij je in een nieuwe show welkom aan boord van de Royal Tikidu Cruise. Stap aan boord en maak een prachtige wereldreis vol verrassingen!

 

Showtijden t/m 29 augustus:

Dinsdag: 'Dream to Believe' om 19:30 en 21:30

Donderdag: 'Royal Tikidu Cruise Tour' om 19:30 en 21:30

Zondag: Duinrell's 'Aladdin de Musical' om 19:30 en 21:30

Meet & Greet Rick de Kikker

Kom langs bij Rick de Kikker, hij gaat graag met je op de foto. Ook houdt hij van high fives, knuffels en hij vindt kleurplaten ook altijd erg mooi!

 

Sport en spel

In Duinrell Plaza en op de sportvelden organiseren we 's zomers allerlei activiteiten waarbij sport en spel centraal staan. Denk aan beachvolleybal- en tafeltennistoernooien, levend stratego, bingo en een FIFA-battle.

Boek nu je zomervakantie!

Boek nu je zomervakantie!

Iedereen die tijdens de zomervakantie op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen zomervakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens de zomervakantie!

Bezig met laden
Nu boeken