Zomervakantie activiteiten op Duinrell

Ze zijn muzikaal, gevarieerd en altijd héél grappig: de zomershows van ons Entertainmentteam. Speciaal voor onze vakantiegasten spelen ze elke keer weer een te gek verhaal vol hilariteit. Kijken is gegarandeerd genieten. Zin om zelf in actie te komen? Dat kan ook! In het Duinrell bos organiseren we toffe sport- en speltoernooien en jij gooit je heupen in de strijd tijdens de disco in Duinrell Plaza. Swingen maar!

Zomershow

Elk jaar is er een spectaculaire zomershow te zien in het Zomertheather. Vorig seizoen namen Scott en Muriel je mee in een achtbaan van slapstick, magic en nonstop fun. Lachen voor jong en oud! In 2019 zijn ze terug met een vernieuwde show! De zomershow is van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september elke dag te zien voor bezoekers van Duinrell.

Musical

Elk jaar wordt er door het Entertainmentteam een spectaculaire musical opgevoerd in Duinrell Plaza. Dit jaar heetten zij je welkom aan boord van DUI Airlines. Onze Cabin Crew nam je mee op een muzikale wereldreis.

Meet & Greet Rick de Kikker

Kom langs bij Rick de Kikker, hij gaat graag met je op de foto. Ook houdt hij van high fives, knuffels en hij vindt kleurplaten ook altijd erg mooi!

Verblijf in een duingalow

Verblijf in een duingalow

Iedereen die tijdens de zomervakantie op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen zomervakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens de zomervakantie!

Bezig met laden