Zomervakantie activiteiten op Duinrell

Ons entertainmentteam organiseert ook deze zomer weer leuke activiteiten voor de hele familie. Het programma is uiteraard aangepast vanwege de hele coronasituatie, maar dat mag de pret niet drukken. Zo worden er leuke sporttoernooien georgraniseerd en gezellige familie bingo's. 

Rondrit met Rick de Kikker

Rick de Kikker rijdt een ronde over het vakantiepark en de camping. Dus zorg ervoor dat je op tijd buiten staat om naar Rick te kunnen zwaaien!

 

Iedere dag van 18.15-18.30.

Rodel Battle 

Exclusief voor onze verblijfsgasten openen wij de Rodelbaan. Ben je minimaal 140 cm lang? Dan krijg je op vertoon van je Duinrell-ID toegang tot de Rodelbaan. Houd er rekening mee dat de activiteit niet doorgaat bij regen/neerslag. De veiligheidsregels van de Rodelbaan zijn van toepassing.

Mini Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Boek nu je zomervakantie!

Boek nu je zomervakantie!

Iedereen die tijdens de zomervakantie op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen zomervakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens de zomervakantie!

Bezig met laden
Nu boeken