Vakantie in een bungalowpark: waarom niet naar Duinrell?

Een mooi bungalowpark op het landgoed van Duinrell

Vakantie vieren in een bungalowpark betekent de vrijheid en rust van een eigen leefruimte en de luxe van alles bij de hand hebben. Zo kunt u zelf uw maaltijden bereiden, wat niet mogelijk is als u tijdens uw vakantie in een hotel verblijft. Ook is het voor kinderen in een bungalowpark gemakkelijker om vriendjes te maken. Overweegt u uw vakantie door te brengen in een bungalowpark in Nederland? Waarom komt u niet naar Duinrell?

Duinrell biedt alle voordelen van een bungalowpark…

Waar u op een bungalowpark overnacht in een bungalow, verblijft u in Duinrell in een zogenaamde Duingalow. Tussen de Duingalows zit altijd voldoende ruimte, zodat u op uw eigen terras volop kunt genieten van de rustige, bosrijke omgeving. De huisjes zijn huiselijk ingericht en zijn voorzien van alle gemakken. Net als op een bungalowpark, geniet u bij Duinrell van alle voordelen van uw eigen vakantiehuisje.

 

… en meer!

Daarnaast heeft Duinrell natuurlijk meer te bieden dan een standaard bungalowpark. Wat dacht u van het attractiepark, met de Kikkerachtbaan, Mad Mill en Rick’s Avonturen Burcht. En iedereen kent natuurlijk het Tikibad, Duinrell’s zwemparadijs met maar liefst tien unieke glijbanen. Daarnaast leent de locatie van Duinrell zich uitstekend voor lange fietstochten en uitstapjes naar Den Haag, Leiden of Scheveningen. Kortom, zoekt u de vrijheid en het gemak van een bungalowpark? Kom dan naar Duinrell!

Bezig met laden