Een bijzondere groepsaccommodatie

Vroeger was het een theeschenkerij, maar vanaf 30 augustus 2019 kun je in de Oranjerie met een groep overnachten. Het luxe familiehuis is erg ruim, extra luxe en biedt plaats voor maar liefst 24 personen. Een ideale accommodatie voor een familieweekend of groepsverblijf in stijl.

Stijlvol overnachten met de hele familie

  • Nieuw! Vanaf 30 augustus op Duinrell.
  • Groot vakantiehuis voor maximaal 24 personen, verdeeld over twee gebouwen.
  • Gezellige gemeenschappelijke ruimtes, luxe badkamers, grote keukens.
  • Luxe faciliteiten, zoals een wellnessruimte met stoomsauna en stortdouches.
  • Inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark, en dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad

Luxe familiehuis Oranjerie

De Oranjerie bestaat uit een hoofdgebouw en een naastgelegen Residence. Beide gebouwen bieden plaats voor 12 personen. De Oranjerie heeft een benedenverdieping met ruime woonkamer met gezellige houtgestookte haard, een grote eethoek waar je met 24 personen kunt eten én een grote keuken. Ook vind je op de benedenverdieping een apart toilet en een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer met bad, douche en toilet.

 

Op de eerste etage bevinden zich vier slaapkamers. Twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een eigen badkamer met bad of douche, twee wastafels en toilet.  En twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en stapelbed met eigen badkamer met bad of douche, twee wastafels en toilet.

 

Via een af te sluiten gang loop je van de Oranjerie naar het naastgelegen Residence. In het Residence vind je op de begane grond: een woonkamer met gezellige houtgestookte haard, een zit- en eethoek, een keuken, apart toilet en een tweepersoonskamer met eigen badkamer met douche, twee wastafels en toilet.

 

De Residence heeft onder de begane grond een souterrain met vijf slaapkamers. Drie slaapkamers met tweepersoonsbedden en twee slaapkamers met twee losse bedden. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad of douche, twee wastafels en een toilet. Ook bevindt zich in het souterrain een wellnessruimte met stoomsauna met stortdouches.

Boek hieronder je verblijf

Bezig met laden
Bezig met laden