Veiligheid op Duinrell

Op Duinrell staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hieronder hoe wij hiermee omgaan.

Alles binnen Duinrell is erop gericht om onze gasten een onvergetelijke dag en herinnering te bieden. Jaarlijks mogen we 1,4 miljoen bezoekers ontvangen op ons park. De veiligheid van deze bezoekers is onze absolute topprioriteit. Vanzelfsprekend houdt Duinrell zich aan alle geldende wet- en regelgeving. Zo worden ieder jaar ook alle attracties gekeurd door TÜV, een internationale keuringsinstantie voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast vinden er voortdurende controles plaats en is er vanuit het team intensief toezicht op de veiligheid van onze gasten. Daarop worden onze medewerkers ook geïnstrueerd en getraind.

 

Ondanks alle aandacht en veiligheidsmaatregelen is het helaas zo dat er incidenteel toch iets mis kan gaan. Dat betreuren we natuurlijk zeer, want ieder ongeval -hoe onschuldig ook- is er een teveel en past in onze ogen niet bij die onvergetelijke ervaring die we willen bieden.

 

Er vindt een zorgvuldige ongevallenregistratie plaats en er wordt direct een melding gedaan bij de toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Bovendien worden direct beheersmaatregelen getroffen om mogelijke herhaling te voorkomen.

Veiligheidsregels

Op het park vind je bij iedere attractie en glijbaan een bord met veiligheidsregels. Het gebruik van attracties en glijbanen is op eigen risico. Volg altijd de regels op het bord en de aanwijzingen van het aanwezige personeel. De lengte- en gewichtseisen zijn op de website per attractie en glijbaan inzichtelijk. Zo vind je snel tot welke glijbanen en attracties jij en/of je kinderen veilig toegang hebben. 

 

Alle attracties  Alle glijbanen

 

Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken hebben we ook een aantal huisregels opgesteld.

Bezig met laden