Lighthouse Lounge

SFEERVOLLE LOUNGE MET DAKTERRAS

In de nok van Duinrell Plaza vindt u de Lighthouse Lounge. Een ronde ruimte die zijn charme ontleent aan de unieke opstelling en verrassende lichteffecten. De Lighthouse Lounge heeft een eigen bar en biedt plaats aan maximaal 150 personen. Bij lekker weer wordt ook het dakterras van de Lighthouse Lounge opengesteld. Hier kunnen uw gasten genieten van een weids uitzicht over Duinrell.

De Lighthouse Lounge

     Unieke ruimte
     Tot 150 personen
     Eigen bar
     Eigen dakterras
     Uitzicht over Duinrell
     Voldoende zitplekken

Uitermate geschikt voor

Borrel

Deze sfeervolle zakelijke locatie is uitermate geschikt voor een borrel met uw gasten. Wij schenken uw gasten bieren, wijnen, frisdranken, waters en sappen. Uiteraard kan een heerlijke bittergarnituur niet ontbreken bij een borrel op deze unieke locatie. 

 

Feestavond

Iets te vieren? Organiseer een feestavond bij Duinrell. Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Geniet van een heerlijk diner van La Place en ga vervolgens het park in om een aantal attracties te ervaren.

 

Receptie
Een zakelijke receptie organiseren? Zoek niet verder! In de Lighthouse Lounge wordt uw receptie een dag om niet meer te vergeten. 
 
Workshops
De grootte en de sfeer van de ruimte leent zich uitstekend voor het geven van workshops. Ook het ruime dakterras kan een leuke toevoeging zijn voor uw workshop.
 
Sub-zaal bijeenkomsten
De Lighthouse Lounge kan goed gecombineerd worden met andere ruimtes en dienen als sub-zaal voor bijeenkomsten. 

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en is de lighthouse lounge hiervoor geschikt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
Van Pallandt zalen
Zalen van alle gemakken voorzien
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact