Vier de meivakantie op Duinrell

Hoera, meivakantie! De vogeltjes fluiten, de kinderen spelen in het zonnetje en op het terras van jullie Duingalow is het lekker aangenaam. De meivakantie is ideaal voor een korte vakantie in Nederland met het hele gezin. Boek een midweek, weekend of week in de meivakantie op ons Duinrell-landgoed!

Duinrell tijdens de meivakantie

  • Meer dan 40 attracties voor jong en oud! Tijdens je verblijf heb je dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark.
  • 16 glijbanen in het Tikibad. Speciaal voor kleine kinderen (met of zonder zwemdiploma) hebben we Kids Waterpark Playa.
  • Fiets of wandel door het nabijgelegen bos- en duingebied.
  • Geniet van de lentezon op het strand dat op slecht 4 kilometer ligt.
  • Bezoek leuke steden in de buurt, zoals Leiden, Den Haag en Amsterdam
Activiteiten in de meivakantie

Activiteiten in de meivakantie

In Duinrell Plaza organiseert het entertainmentteam de leukste activiteiten tijdens jouw meivakantie. Maar we trekken ook de natuur in! Wat dacht je van een ritje in Rick's Kids Express of een avondwandeling over Duinrell?

Meivakantie aanbiedingen

Op zoek naar een last minute meivakantie? Bekijk hieronder ons aanbod tijdens de meivakantie van 2019 en boek direct je verblijf. We hebben Duingalows in de aanbieding met korting tot 25%!

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.

 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee à €22,50 en toeristenbelasting.

Bezig met laden
Direct boeken