Vier de meivakantie op Duinrell

De vogeltjes fluiten, de kinderen spelen in het zonnetje en op het terras van jullie Duingalow of Lodgetent is het lekker aangenaam. Boek deze meivakantie een weekend, midweek of week op ons Duinrell-landgoed! Ideaal voor een korte vakantie in Nederland met het hele gezin. 

Inbegrepen bij jouw verblijf:

  • Onbeperkt toegang tot de attracties
  • Dagelijks 2 uur toegang tot het Tikibad
  • Onbeperkt toegang tot Tikibad Buiten
  • Activiteitenprogramma voor de kids

 

Nu boeken

Duinrell tijdens de meivakantie

Geniet van een heerlijke vakantie op vakantiepark Duinrell tijdens de meivakantie! Met meer dan 40 attracties voor jong en oud, het Tikibad en het prachtige bos- en duingebied in de omgeving ervaar je op Duinrell een ideale vakantie in Nederland. Zweef mee in de Aqua Swing of geniet van de lentezon op het strand dat op slechts 4 kilometer afstand ligt!

 

Ontdek het park

Spectaculair waterplezier!

Met maar liefst 21 glijbanen en, speciaal voor de allerkleinsten, het supertoffe kids waterpark Playa beleef je oneindig veel waterfun in het Tikibad tijdens jouw vakantie op Duinrell in mei! 

 

Boek nu en geniet tijdens je meivakantie in een van de Duingalows of Lodgetenten op vakantiepark Duinrell iedere dag twee uur lang van het overdekte Tikibad en onbeperkt van het Tikibad Buiten!

Activiteiten in de meivakantie

Tijdens je vakantie hoef je je op Duinrell geen moment te vervelen, maar je kunt ook een dagje weg naar een van de steden in de buurt. In de meivakantie organiseert het entertainmentteam de leukste activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een ritje in een attractie in het donker of een avondwandeling over Duinrell?

 

Onze meivakantie-activiteiten

Boek je meivakantie-verblijf

Bekijk ons aanbod* van vakantieverblijven tijdens de meivakantie in 2021. Kies een Duingalow of Lodgetent en ga voor een weekendje weg, midweek, week of zelfs een vakantie van twee weken in het vakantiepark!

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

Bezig met laden
Nu boeken