Van Pallandt zalen

IDEAAL VOOR EEN GROOT OF KLEIN CONGRES

De Van Pallandt zalen zijn geschikt voor grote en kleine congressen. De zalen zijn gelegen in het souterrain van Duinrell Plaza. Gasten kunnen worden ontvangen in de ruime hal. Door de flexibele wanden is de Van Pallandt-zaal op te delen in drie zalen. Wanneer opgesplitst is elke zaal te bereiken met een eigen deur. Hiermee zijn de ruimtes geschikt voor congressen en presentaties voor gezelschappen van 20 tot 500 personen. Met diverse moderne faciliteiten zijn de Van Pallandt zalen ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst.

Van Pallandt zalen

     Perfect voor congressen
     Groot podium
     Tot 500 personen
     Moderne faciliteiten
     Zakelijke uitstraling
     Flexibele wanden
     Multimedia aanwezig

Uitermate geschikt voor

Zakelijke bijeenkomst

Deze zakelijke locatie is uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Door de flexibele wanden is deze locatie bruikbaar van 20 tot 500 personen. Uiteraard zijn de ruimtes uitgerust met moderne faciliteiten ten behoeve van uw zakelijke bijeenkomst.

 

Congressen

Grootschalige bijeenkomst organiseren? Organiseer een congres bij Duinrell. De van Pallandt zalen zijn uitermate geschikt voor grote bijeenkomsten tot 500 personen. Horeca op locatie beschikbaar.

 

Receptie
Een zakelijke receptie organiseren? Zoek niet verder! De Pallandt zalen zijn uitermate geschikt voor een receptie. Deze locatie is zeer flexibel en inzetbaar voor meerdere doeleinden. 

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en zijn de Pallandt zalen hiervoor geschikt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact