BOEK NU JE VAKANTIE OP DUINRELL!

Kies voor een vakantie naar Duinrell en reserveer nu alvast een Duingalow op ons vakantiepark. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete plekje kunt bemachtigen Tijdens je verblijf geniet je dagelijks van talloze attracties, glijbanen en de prachtige groene omgeving.

 

Tot 11 februari profiteerde je van extra vroegboekvoordeel. Aanbieding gemist? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om geen enkele deal meer te missen!

Vroegboekvoordeel 2019

  • Twee uur toegang tot het Tikibad per dag.
  • Iedere dag onbeperkt toegang tot het attractiepark.
  • Gratis WiFi voor de gehele duur van je verblijf (voor 5 apparaten).
  • Geniet van de natuur op het park en in de omgeving.
  • Huur een fiets en maak een tocht door de duinen, of bezoek omliggende steden zoals Den Haag en Leiden.
  • Speciale activiteiten voor jong en oud: ga naar de Mini-Disco of ga op de foto met Rick de Kikker.
2 uur gratis Tikibad

2 uur gratis Tikibad

Boek nu je vakantie in een Duingalow of Luxe Lodgetent en krijg dagelijks twee uur lang toegang tot het Tikibad! Met 16 unieke glijbanen voor jong en oud beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Neem ook een kijkje in Kids waterpark Playa, voor kinderen onder de 1.20m. In de zomer van 2019 is bovendien het buitenbad verder uitgebreid! Meer te weten komen over het Tikibad?

Of boek een Kampeerplaats of Lodgetent

Of boek een Kampeerplaats of Lodgetent

Houd je van kamperen? Dat kan ook! Op onze familiecamping hebben we maar liefst veertien verschillende kampeervelden. Houd je van kamperen én van luxe? Kies dan voor een glamping-vakantie in een van onze Lodgetenten.

Bezig met laden
Nu boeken