BOEK NU JE VAKANTIE OP DUINRELL

Kies in 2020 voor een vakantie naar Duinrell en reserveer nu alvast een accommodatie op ons vakantiepark. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete plekje kunt bemachtigen én profiteer je van extra voordeel. Tijdens je verblijf geniet je dagelijks van talloze attracties, glijbanen en de prachtige groene omgeving.

Vroegboekvoordeel 2020

  • Iedere dag drie uur toegang tot het Tikibad en kids waterpark Playa.
  • Onbeperkt toegang tot het vernieuwde buitenbad!
  • Gratis wifi tijdens je verblijf (max. vijf apparaten).


Waarom naar Duinrell?

  • Iedere dag onbeperkt toegang tot het attractiepark.
  • Geniet van de natuur op het park en in de omgeving.
  • Huur een fiets en maak een tocht door het bosgebied en de duinen.
  • Trek eropuit en bezoek omliggende steden zoals Den HaagLeiden en Amsterdam.
  • Speciale activiteiten voor jong en oud: ga naar de Mini-Disco of ga op de foto met Rick de Kikker.
Vroegboekcadeau: Tikibad-toegang!

Vroegboekcadeau: Tikibad-toegang!

Boek nu alvast je vakantie in 2020 in een Duingalow, Lodgetent of op de camping, en krijg dagelijks drie uur lang toegang tot het Tikibad cadeau! Je hebt bovendien onbeperkt toegang tot het vernieuwde buitenbad. Met 21 unieke glijbanen voor jong en oud beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Neem ook een kijkje in Kids waterpark Playa, voor kinderen onder de 120 cm.

Boek vóór 31 januari 2020 je verblijf

Wil je gebruik maken van het vroegboekaanbod?* Zorg dan dat je voor 31 januari je verblijf boekt in de periode van 3 april t/m 2 november 2020. Hieronder vind je alle beschikbare Duingalows in deze vakantieperiode.

 

Let op: de vroegboekdeal geldt alleen voor boekingen via de officiële website van Duinrell, of telefonische reserveringen (tel: 070 5155 255).

*Prijzen zijn incl. btw, bedlinnen en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringsfee per reservering, toeristenbelasting en heffingen per Duingalow (variërend per accommodatie).

Vroegboekdeal camping en Lodgetent

Vroegboekdeal camping en Lodgetent

Houd je van kamperen? Dat kan ook op Duinrell! Bij een verblijf op de camping is normaal gesproken alleen toegang tot Tikibad Buiten inbegrepen. Reserveer daarom voor 31 januari een verblijf tussen 3 april en 2 november en krijg dagelijks drie uur toegang tot het Tikibad.

Houd je van kamperen én van luxe? Kies dan voor een glamping-vakantie in een van onze Lodgetenten en reserveer met vroegboekvoordeel.

Bezig met laden
Nu boeken