Zomer op Duinrell

De zon staat al een poosje hoog aan de hemel dus het kriebelde al even. Maar nu is het dan echt zover: de zomervakantie is begonnen! Tijd de leukste dagjes uit, een fijne vakantie en bovenal de mooiste herinneringen van het jaar maken. Waar je dat doet? Op Duinrell natuurlijk!

Boeken kan nog!

Eerst even een zeer belangrijke mededeling. Je hebt namelijk heel erg mazzel, er zijn nog een paar vrije plekken op de camping en nog een aantal Duingalows te huur. Boeken kan dus nu nog! Maar wees er wel snel bij want vol = vol.

 

Naar buiten

Het allerlekkerst van de zomervakantie? De hele dag en avond buiten zijn. Dat is precies wat je op Duinrell ook doet. Rol je tent uit, haal een lekker ontbijtje, speel een potje badminton voordat je de attracties in duikt en pas ’s avonds kom je weer naar de camping voor een heerlijk zomeravonddiner. Druk de volgende dag op repeat en doe alles opnieuw.

 

Zon, zee, strand

Wat ook zo fijn is aan de zomervakantie, is dat-ie zo lekker lang duurt. Zo heb jij ook eeuwig tijd om lekker van het uitgestrekte Wassenaarse strand te genieten. Dat strand ligt trouwens vlakbij Duinrell. Op de fiets ben je er in een kwartiertje. Er zijn heerlijke strandtenten waar je tot in de late uurtjes kunt blijven hangen, of neem een tas vol lekkers mee uit de Duinrell Superstore. Ook het water doet leuk mee met de zomer, de temperatuur van de zee is op dit moment ongeveer 17 graden. Dat lijkt koud, en dat is het ook, maar veel warmer wordt het in Nederland niet dus even doorbijten en dan… heel hard zwemmen!
 

Tikitijd

Is dat zeewater je toch een tikkie te koud? In het Tikibad is het met een watertemperatuur van zo’n 30 graden beter toeven. Ook het buitenbad is open. Dus neem plaats op de ligweide en waan je in een tropisch paradijs. De ligweide is ook een prima plek om als meetingpoint met je kinderen af te spreken. Terwijl zij het hele park over rennen kunnen paps en mams relaxen in het zonnetje. Zo wordt een dagje weg op slag een mini-vakantie.
 

Cheers!

De hele dag de zon op je gezicht, fietsend naar het strand of wandelend over het attractiepark, het maakt je zo heerlijk loom. Maak je zomeravond compleet met een lekker drankje voor de tent of schuif aan in de Duinrell Pub. Terwijl de kinderen hun laatste energie uitrazen in de arcadehal of op het campingveld kun jij alvast proosten. Op een eindeloze vakantie!

Deze blogs vind je ook leuk

5 redenen om nu al je vakantie te boeken

04-01-2019
lees verder

Op je vakantie to do lijst

13-04-2018
lees verder
Bezig met laden