In de omgeving: zon, zee, strand

In het Tikibad valt er heel veel waterpret te beleven, maar als je nog meer waterpret wilt, dan kun je ook een dag naar het strand. Op nog geen 4 kilometer ligt het dichtstbijzijnde lange zandstrand de Wassenaarse Slag. Maar Duinrell ligt dichtbij de kust en in de buurt zijn ook hele andere leuke stranden te vinden. Geen lekker weer als jij naar Duinrell komt? Dat maakt helemaal niet uit, het strand is natuurlijk ook heel fijn om aan uit te waaien!

WASSENAARSE SLAG

Op nog geen 4 kilometer van Duinrell ligt het strand de Wassenaarse Slag. Binnen een kwartiertje fietsen sta je al op het 8 kilometer lange strand. Uniek aan dit strand is dat het tegen het natuurgebied Meijendel ligt. Je fietst en loopt dus ook eerst dwars door de ruige duinen, voordat je op het strand komt. Op drukke dagen ben je natuurlijk niet de enige strandganger, maar los van een handjevol Duinrell-gasten zul je hier niet veel andere toeristen vinden. Aan het begin van het strand vind je enkele gezellige strandtenten en eetgelegenheden.

Strand van Scheveningen

Zomer, herfst, winter of lente, het maakt niet uit wanneer je komt: bij het strand van Scheveningen bruist het altijd! Dit strand ligt op ongeveer 12 kilometer van Duinrell. Je vindt hier een lang zandstrand met veel strandtenten, een boulevard met leuke restaurants en gezellige winkeltjes. Leuk voor kinderen is hier SEA LIFE, waarbij je even ‘onder’ water kunt lopen, haaien, prachtige vissen en andere waterwezens ziet. Eyecatcher is de De Pier, de bekendste attractie aan de Nederlandse kust met een 45 meter hoge uitkijktoren. Maak hier een rondje in het reuzenrad, ga bungeejumpen of vlieg van de zipline!

Strand van Katwijk

Badplaats Katwijk voelt heel karakteristiek, Nederlands en trekt nog geen massatoerisme aan zoals Scheveningen bijvoorbeeld. Een fijne plek dus als je een rustig strand zoekt. Katwijk ligt op ongeveer 8 kilometer afstand van Duinrell. Voor het strand ligt het karakteristieke dorpscentrum met gezellige winkeltjes en eettentjes. Het icoon van Katwijk is de spierwitte vuurtoren: de Vuurbaak. Deze kun je niet missen. In de zomer kun je ‘m zelfs beklimmen als je dat wilt. In de zomer vind je aan het zandstrand veel gezellige strandpaviljoens. Leuk om je stranddag af te sluiten met iets lekkers.

Strand van Noordwijk

Zoek je een strand met hippe strandtenten? Dan is Noordwijk aan Zee, op ongeveer 14 kilometer van Duinrell, iets voor jou! Het kent verschillende stranden: de stranden aan de noord- en zuidboulevard en de Duindamse- en Langevelderslag, die richting Zandvoort liggen. De laatste twee liggen meer in de natuur en zijn alleen bereikbaar via een loop- en fiestpad door de duinen. Aan de noord- en zuidboulevard vind je daarentegen wel veel hippe strandtenten, waarvan sommige het hele jaar zijn geopend.

 BOEK JE VERBLIJF

BOEK JE VERBLIJF

Boek een vakantie in een Lodgetent of een Duingalow. Van april tot oktober heb je dan elke dag gratis toegang tot het attractiepark. Bovendien ontvangt je tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur gratis toegang tot het waterpark Tikibad. Buiten deze periode is het attractiepark gesloten en heb je onbeperkt toegang tot het Tikibad.

#Duinrell 

Deel jouw Duinrell-beelden!

 

Bekijk meer

 

ER IS NOG MEER IN DE OMGEVING!

Wandelen en fietsen

Ontdek de prachtige omgeving tijdens een wandel- of fietstocht!

 

  • Duingebied Meijendel
  • Landgoederenroute
  • Scheveningen
Uittips

Verschillende gave uitjes in de omgeving

 

  • Het Binnenhof
  • Rijksmuseum
  • A'dam Lookout
Steden

Leuke steden op steenworp afstand van Duinrell

 

  • Den Haag
  • Amsterdam
  • Leiden
Bezig met laden