Gigantisch grote Dino's gespot op Duinrell

Ben je miljoenen jaren terug in de tijd gegaan? Zijn de overgebleven dino’s van Jurassic Park ontsnapt? Wat is er aan de hand op Duinrell? Je leest het goed: er zijn 20 dino’s en ze hebben zich verstopt tussen de attracties. Bewegende, brullende, monsterlijk echte dino’s! En dacht maar niet dat ze keurig in een rijtje op je staan te wachten bij de ingang …

Op dino-avontuur

De dino’s op Duinrell zijn nog niet helemaal gewend aan hun nieuwe omgeving. Geen wonder dus dat ze zich proberen te verstoppen voor alle bezoekers. Maar wij weten zeker dat slimme dino-spotters ze wel kunnen vinden. Hoe? Ga op dino-jacht! Zet je oren open om het gebrul op te sporen en kijk vooral goed om je heen. Zie je ergens een onverwachte beweging of hoor jij in de verte een bijzondere brul? Eropaf! En natuurlijk hoef je het niet helemaal zelf te doen. Speciaal voor kids hebben we een Dino-speurtocht gemaakt met leerzame Dino-vragen en leuke opdrachten. Deze kun je gratis meenemen bij de entree van Duinrell.

 

Kinderen en dino op duinrell

 

Wees er snel bij

Je zou het niet denken, maar ook dino’s hebben het druk. Daarom zijn ze maar t/m 1 november op Duinrell. Zorg dat jij dit fantastische avontuur niet mist en kom zo snel mogelijk naar ze toe! Laat je omver blazen door hun gebrul en geniet van dit unieke moment waarop je zó dicht bij een prehistorisch beest kunt komen. Deze herfst wordt onvergetelijk dankzij de dino’s op Duinrell!

 

T-Rex dino op Duinrell

 

En er is meer dan alleen dino's

Een Duinrell-dagje in oktober is meer natuurlijk veel meer dan alleen maar speuren naar Dino's. Want natuurlijk kun je tijdens het speuren ook in onze attracties. Helemaal boven in de Falcon is het uitzicht op de dino natuurlijk weer net even anders (en misschien zelfs mooier?). Ben je helemaal bezweet en moe na het speuren? Sluit je Duinrell-dag dan af in het Tikibad

 

 

Delen maar!

Heb jij een toffe selfie met een dino gemaakt? Of staan jouw kids heldhaftig naast een T-Rex op de foto? Vergeet het plaatje niet te delen via Instagram met hashtag #duinrell, want degene met de allerleukste Dino-foto of video wint een weekendje Duinrell! De winnaar maken we begin november bekend op onze Duinrell Instagrampagina. Vergeet ons dus niet daar te volgen! 

 

Lees meer over de dino's.

Bezig met laden