12 dino's gespot op Duinrell

Ben je miljoenen jaren terug in de tijd gegaan? Zijn de overgebleven dino’s van Isla Nublar ontsnapt? Wat is er aan de hand op Duinrell? Je leest het goed: er zijn 12 dino’s te bewonderen. Bewegende, brullende, monsterlijk echte dino’s! En dacht maar niet dat ze keurig in een rijtje op je staan te wachten bij de ingang…

Op dino-avontuur

De dino’s op Duinrell zijn nog niet helemaal gewend aan hun nieuwe omgeving. Geen wonder dus dat ze zich proberen te verstoppen voor alle bezoekers. Maar wij weten zeker dat slimme dino-spotters ze wel kunnen vinden. Hoe? Ga op sporenjacht, zet je oren open om hun gebrul op te sporen en kijk vooral goed om je heen. Zie je ergens een onverwachte beweging of hoor jij in de verte een bijzondere brul? Eropaf! En natuurlijk hoef je het niet helemaal zelf te doen. Speciaal voor kids hebben we een dino-paspoort gemaakt met vragen over de dino’s. Deze kun je meenemen bij de entree van Duinrell.

 

Kinderen en dino op duinrell

 

Kraak het codewoord

De speurtocht naar de dino’s leidt over het hele attractiepark heen, dus neem tijdens je zoektocht gerust even een tussenstop voor een ritje in de Falcon of een andere leuke attractie. Maar houd ondertussen ook goed in de gaten welke dino’s je nog moet vinden. Want heb je ze allemaal? Dan kun je het codewoord kraken!

 

Wees er snel bij

Je zou het niet denken, maar ook dino’s hebben het druk. Daarom zijn ze maar tot 1 november op te speuren op Duinrell. Zorg dat jij dit fantastische avontuur niet mist en kom zo snel mogelijk naar ze toe! Laat je omver blazen door hun gebrul en geniet van dit unieke moment waarop je zó dichtbij een prehistorisch beest kunt komen. Deze herfst wordt onvergetelijk dankzij de dino’s op Duinrell!

 

T-Rex dino op Duinrell

 

Delen maar!

Heb jij een toffe selfie met een dino gemaakt? Of staan jouw kids heldhaftig naast een T-Rex op de foto? Vergeet het plaatje niet te delen via social media met #duinrell.

 

Lees meer over de dino's.

Bezig met laden