28-09-2018
Algemeen

De herfst is in aantocht!

Het geritsel van de blaadjes aan de bomen verandert langzaam in geloei. En dan valt er soms promt een hele bos naar beneden. In het Duinrell-bos is het al heel duidelijk: de herfst is flink in aantocht. En dat is een feestje. Want met al die gekleurde bomen is Duinrell en omgeving werkelijk adembenemend mooi.

#nofilter

Op zoek naar een mooi plekje voor een Insta-kiekje? Stop maar met zoeken en kijk gewoon om je heen. Met zoveel mooie kleuren in de natuur is élke plek Insta-waardig. In het Duinrell-bos komen de gele, rode, bruine en groene tinten je al van ver tegemoet. Enne, laat dat filter ook maar zitten want veel mooier dan dit wordt het niet. Vergeet je niet jouw prachtige foto’s te taggen met #duinrell? Dan kunnen wij ook nog even meegenieten!

 

Uitwaaien

Het Wassenaarse strand, dat maar op 15 minuten fietsen van Duinrell ligt, is echt een bezoekje waard. Ja, ook in de herfst. Of misschien moeten we wel zeggen: vooral in de herfst. De frisse lucht geeft je een instant oppepper en na een stevige wandeling door het zand plof je lekker neer bij Brasserie de Badmeester voor een lekkere warme chocomelk met slagroom of schuif je aan voor een uitgebreid diner met een goeie wijn erbij. Brasserie de Badmeester is het hele jaar geopend.

 

 

De paden op, de lanen in

Niet alleen het strand, maar ook de duinen die ervoor liggen zijn prachtig. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen of hardlopen en je voelt je al snel helemaal alleen op de wereld. Op de dieren na natuurlijk. Want die kijken je vanuit hun boom, hol of de duinen nieuwsgierig aan. Kijk (en luister) vooral terug. Dan voelt de stad verder weg dan ooit.

 

Tikibad

Sla jij het herfstige weer liever over? Waan je nog heel even in een subtropische zomer in het Tikibad. In Kids Waterpark Playa kun je net zo lekker pootjebaden als in de zee en de kinderen kunnen er heerlijk met het water spelen. Hou je van wat meer actie? Roetsj dan door de 16 glijbanen in het Tikibad die samen goed zijn voor meer dan een kilometer glijplezier. Zeker weten dat jij de herfst hier zo vergeten bent. Plons!

 

Waterpark Playa in de herfst

 

Bekijk hier de openingstijden in de herfst!

Bezig met laden