Om op te eten

Ja, je kinderen zijn om op te eten tijdens een bezoekje aan Duinrell. Want als je ziet hoeveel pret ze hebben, dan wil je hier het liefst wonen. Maar er is dus nóg een reden. Op Duinrell hebben we namelijk écht de lekkerste snacks. Komt dat proeven!

Terug in de tijd

Bij Pannenkoekenrestaurant de Carrousel ga je terug in de tijd. Doe je je ogen dicht, dan zit je zo weer bij je moeder in de keuken. Te wachten totdat die enorme stapel pannenkoeken, die steeds hoger werd, af was. Zodat je eindelijk kon aanvallen. En reken maar dat het in dit pannenkoekenrestaurant net zo lekker is als toen. Hou je je ogen liever open? Ook een heel goed idee. Je kunt er namelijk eindeloos kijken naar die prachtige Carrousel die al draait vanaf het jaar 1864!

 

 

Kleine genot

Ook liefhebbers van die andere, eeuwenoude lekkernij zitten op Duinrell goed. In de Poffertjeskraam worden de poffertjes al jaren volgens een traditioneel recept gebakken. Dat betekent: een bordje vol goudgele schijfjes mét boter en poedersuiker. De boter even laten smelten en verdelen over de poffertjes. Dat wordt genieten!

 

 

Afkoelen op z’n lekkerst

De hele dag ren je achter je kroost aan van attractie naar attractie en ondertussen zie je de glimlach op hun gezicht steeds groter worden. Maar hun wangen worden ook steeds roder van enthousiasme. Tijd voor een pauze! Bij de Take away's, die verdeeld zijn over het park, kun je niet alleen een lekker frietje halen, maar ook een fris ijsje. Kunnen ze even bijtanken. En jij ook!

 

 

Smullen van smoothies

De smoothies van La Place zijn om te smullen zo lekker! In allerlei verschillende smaakjes, van banaan met sinaasappel tot aardbei en mango met yoghurt. En portie fruit naar binnen krijgen bij de kids was nog nooit zo makkelijk. En lekker dat de smoothies zijn! Je wilt er wel nog een. Hou je vooral niet in, wij vullen die smakelijke drankjes met liefde weer aan.

 

 

Fruit op een stokje

Nu we het over fruit hebben, er is nóg wel een manier om de kinderen enthousiast te krijgen. Bij La Banana krijg je er ook namelijk een heerlijk laagje chocola overheen met een topping van spikkels, cookies of minimarshmallows. Ja echt! Je kunt kiezen uit een heerlijke appelbol, aardbeien of… je raadt het al: een banaan. Je vindt La Banana voor de Monorail. Dat komt goed uit, zo kom je er op de terugweg nóg een keer langs.

 

 

Alles wat lekker is, alstublieft

Zo zou je prima iets kunnen bestellen bij de Happiness Station. Daar hebben ze namelijk een specialiteit: de Swirl. En in de Swirl zit… letterlijk alles wat lekker is. IJs, fruit, snoep, chocola, koekjes… En dan komt nu de truc: ze mixen alles door elkaar. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, kom zelf maar proeven!

 

 

Wat een snoepjes!

Je kinderen zullen zich zoeter dan zoet gedragen zodra ze deze winkel binnenkomen. Want iedereen weet: wie zoet is krijgt lekkers! Zeker als je er al zó dichtbij bent. Ze vergapen zich aan al het snoep dat er bijna te mooi uit ziet om op te eten. Al die kleurtjes, geurtjes en smaakjes. Het enige probleem dat je bij de Sweets & Fun nog kunt hebben is kiezen. Maarre… als je er toch heen gaat, kun je net zo goed even alle touwtjes laten vieren. Geniet ervan!

 

 

Deze blogs vind je ook leuk

Recept voor gezonde opfrisser: La Place Smoothie

05-10-2018
lees verder

Vernieuwd: de Pub Duinrell Plaza

30-03-2018
lees verder
Bezig met laden