Trap af, gezelligheid in

Als je binnenkomt bij Duinrell Plaza zie je ’m gelijk: de imposante trap naar de benedenverdieping. De hoogste tijd om die eens af te dalen, want daar beneden is het supergezellig!

Stralend en nieuw

De benedenverdieping is helemaal vernieuwd en dat is te zien. Neem plaats aan de bar en bestel je favoriete drankje of kruip op de bank in een van de gezellige hoekjes. De kids mogen natuurlijk gewoon mee, want die vermaken zich prima. Waarmee? Lees snel verder!
 


Familiefun: Mini-Bowling

Hét familiespel waar iedereen fanatiek van wordt: bowlen. De Mini-Bowling van Duinrell heeft maar liefst negen banen en is heel dichtbij de gezelligheid van de bar. Even inspannen en dan weer snel ontspannen. Wie gaat er winnen?
 


Kijk je ogen uit

Zijn ze nog niet moe? Dat komt goed uit. Want de kinderen (en stiekem de ouders ook), kijken hun ogen uit bij onze arcade games. Knipperende lichtjes, vette games en vliegensvlugge flipperkasten. Hier vermaak je je eindeloos.  

Sportnieuws

Nog meer goed nieuws, want wat is het enige probleem van op vakantie zijn? Je kunt niet kijken naar je favoriete sportploeg... Behalve op Duinrell. Hier kan dat natuurlijk wel! Op de benedenverdieping van Duinrell Plaza, worden alle belangrijke sportwedstrijden en grote sportevenementen live uitgezonden op een groot scherm. Zo is een wedstrijd kijken nog veel leuker!

 

Proost

Kortom: na een dag zwemmen, strandwandelen en attracties bestormen, hoef jij beneden bij Duinrell Plaza nog maar één ding te doen: ontspannen. Proost, op jouw vakantie!  

Bezig met laden