Top 10 leukste uitjes in de buurt van Duinrell

Als je op vakantie bent op Duinrell, dan is er natuurlijk heel veel te doen op ons landgoed. Maar wil je ook graag de omgeving verkennen en zoek je uitjes voor het hele gezin? Zoek niet verder, want we hebben de allerleukste uitjes op een rij gezet!

NEMO Science Museum - Amsterdam 

Neem een kijkje in de wereld van technologie en wetenschap. Het museum is leuk voor jong en oud. Neem een kijkje bij de tentoonstellingen en voer verschillende experimenten uit. Zo kun je je eigen energie opwekken uit wind, water en licht. Klik hier om tickets te kopen.

 

Canal Cruise - Amsterdam

Lekker dobberen op de grachten en meer te weten komen over Amsterdam. Klinkt dat als muziek in je oren? Boek dan een rondvaart door Amsterdam. Lovers Canal Cruises biedt verschillende rondvaarten aan, zowel overdag als in de avond. Er is een audiogids in verschillende talen, die je van alles vertelt over de geschiedenis van Amsterdam. Ook kun je een rondvaart combineren met een diner. Lovers Canal Cruises denkt ook aan het milieu. Ze hebben een paar boten die worden aangedreven door zonne-energie. Lekker duurzaam dus. Heb jij nu ook zo’n zin gekregen in een rondvaart? Klik hier om tickets te kopen.

 

 

Madame Tussauds - Amsterdam

Maak een selfie met je grootste idool in Madame Tussauds Amsterdam. In Madame Tussauds krijg je de kans om dichtbij je idool te komen. Het museum staat vol met wassenbeelden van zowel buitenlandse als Nederlandse celebrities. Het museum is leuk voor jong en oud. Klik hier om tickets te kopen.

 

Madurodam - Den Haag

Beleef Nederland in het klein en leer meer over de Nederlandse cultuur en geschiedenis in Madurodam. Nederland is nagemaakt in een ministad. Molens, paleizen, kerken en nog veel meer. Madurodam heeft veel interactieve elementen. Zin om dit met je eigen ogen te zien en te beleven? Klik dan hier om tickets te kopen.

 

 

Hop-on-hop-off boot en bus - Amsterdam

De hop-on-hop-off boot en bus is ideaal als je je dagje Amsterdam helemaal zelf wil inplannen. Met de hop-on-hop-off boot en bus kun je zelf bepalen wat je wilt bezoek en wat niet. Je kunt namelijk uitstappen waar je maar wil. Ook kun je ervoor kiezen om de hele rit te blijven zitten. Terwijl je in de bus of boot zit, kom je meer te weten over Amsterdam door middel van de audiotour. Klik hier om tickets te kopen.

 

Keukenhof - Lisse

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen. Van eind maart tot en met halverwege mei kun je de prachtige bloemenvelden bezoeken in de Keukenhof. In Keukenhof vind je meer dan 7 miljoen tulpen. Naast tulpen zijn er ook nog andere bloemsoorten te bezichtigen. Klik hier om tickets te kopen.

 

 

Grachtenrondvaart - Leiden 

Leer over meer Leiden, terwijl je een rondvaart maakt. Tijdens deze rondvaart vertelt een audiogids je meer over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Verder kun je vanaf het water ook prachtige foto’s maken van de stad. Klik hier om tickets te kopen.

 

SkyView de Pier - Schevingen 

Vanaf dit reuzenrad heb je prachtig uitzicht over de Noordzee, Scheveningen en Den Haag. De luxe cabines zijn geschikt voor 6 personen. Het reuzenrad maakt meerdere rondjes, dus je hebt genoeg tijd om van het uitzicht te genieten. Klik hier om tickets te kopen. Bij deze tickets is appeltaart of brownie en koffie of thee inbegrepen.

 

 

Louwman Museum - Wassenaar

Op slechts 8 kilometer verwijderd van Duinrell, ligt het Louwman Museum. Dit museum staat vol met klassieke auto’s. Het Louwman museum is het ideale museum voor autoliefhebbers. De collectie van het museum bestaat uit ruim 250 auto’s die verzameld zijn door de familie Louwman. De familie verzamelt al twee generaties lang auto’s. Klik hier om tickets te kopen.

 

SEA LIFE - Scheveningen

Maak kennis met de onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Er is van alles te doen in SEA LIFE. Zo kun je in de interactieve voelpoel zeedieren, zoals krabbetjes en zeesterren, aanraken en voelen onder begeleiding van een Sea Life-medewerker. Loop door de onderwatertunnel en kijk je ogen uit bij alle vissen en zeedieren die aan je voorbij zwemmen. Beleef een onderwateravontuur door middel van Virtual Reality. En nog veel meer… Klik hier om tickets te kopen.

 

 

 

Bezig met laden