09-04-2021
Vakantiepark

10 redenen om op vakantie te gaan in eigen land

Je hoeft niet urenlang onderweg te zijn voor het ultieme vakantiegevoel. Ook dichtbij huis geniet je van een heerlijke vakantie in een andere omgeving. En er zijn heel veel voordelen van vakantie vieren in eigen land. Wij geven je 10 redenen om vakantie te vieren in eigen (kikker)land; op Duinrell!

#1 We zijn er bijna, we zijn er bijna … 

Als je op vakantie in eigen land gaat, ben je in no-time op je bestemming. Geen urenlange autoritten en geen lange vliegreis. Zo kan de vakantiepret lekker snel beginnen en kom je niet uitgeput aan op je vakantiebestemming. 

 

Na z’n korte reis heb je meer tijd en energie om het hele park te ontdekken.

 

#2 Bekend eten

Houden jullie ook zo van poffertjes, pannenkoeken of het Hollandse brood? Je hoeft het allemaal niet te missen tijdens je vakantie op Duinrell. Van pannenkoeken eten in ons  pannenkoekenrestaurant  en poffertjes halen bij de poffertjeskraam tot je favo pizza scoren bij de Pizza Take away of een lekkere Hollandse kroket bij de snackbar. En wat dacht je van verse Hollandse broodjes bij je ontbijt!? Bij onze Supermarkt liggen iedere ochtend versgebakken broodjes voor je klaar. Voor alle wereldse gerechten kun je heerlijk eten bij het La Place restaurant in Duinrell Plaza. 

 

Altijd lekker (en bekend) eten tijdens je vakantie op Duinrell.

 

#3 Geen vreemde taal

Per ongeluk de verkeerde trein gepakt in Spanje, omdat je de borden niet kon lezen of per ongeluk het verkeerde gerecht besteld in Griekenland? In Nederland heb je daar geen last van, want die taalbarrière is er niet ;-). Je hoeft dus geen vreemde taal te leren en te spreken.

 

Op Duinrell vind jij de weg “gewoon” in het Nederlands.

 

#4 Altijd een leuke stad in de buurt

Voor een leuke stedentrip hoef je niet naar het buitenland. Nederland heeft namelijk genoeg leuke steden. Dankzij de centrale ligging van Duinrell, ben je in mum van tijd van Duinrell in een historische stad. Steden als Leiden, Den Haag of Delft liggen om de hoek. Maar ook andere grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Haarlem zijn goed te bereiken. Lees onze blog voor de leukste tips in de buurt.

 

Bezoek een van de historische steden in de buurt.

 

#5 Vrienden en familie op bezoek

Missen de kinderen hun opa en oma of vriendjes en vriendinnetjes ook altijd als jullie op vakantie zijn? Tijdens jullie vakantie op Duinrell hoef je helemaal niemand te missen. Iedereen kan gewoon gezellig langskomen. Meld je bezoek vooraf wel aan bij onze Duinrell-receptie. Lees hier meer over bezoek ontvangen tijdens je vakantie.

 

Je hoeft je vriendjes en vriendinnetjes niet te missen tijdens je vakantie op Duinrell.

 

#6 Tot rust komen in de natuur

Ook in ons eigen land hebben we veel mooie natuurgebieden om te bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationaal Park Hollandse Duinen. Dit nieuwe Nationaal Park ligt in de achtertuin van ons vakantiepark. Huur fietsen bij onze Fietsverhuur en ga op ontdekkingstocht door Meijendel. Je vind hier ook hele mooie wandelroutes en een supertof Monkeybos voor de kinderen.

 

Wist jij dat Duinrell midden in Nationaal Park Hollandse Duinen ligt?

 

#7 Uitwaaien langs de kust

Met lekker weer hoef je niet naar de Costa Brava of de Côte d’Azur, maar kun je ook ontspannen bij onze Wassenaarse slag. Het strand ligt op slechts 4 kilometer afstand. Bestel een cocktail bij één van de gezellige strandtentjes en het voelt net alsof je in Griekenland bent! Naast de Wassenaarse slag zijn er ook andere stranden in de buurt die je kunt bezoeken.

 

Binnen 15 minuten ben je vanaf Duinrell op het strand van Wassenaar.

 

#8 Minder stress tijdens je vakantie

Op vakantie gaan in eigen land zorgt ook voor minder stress. Je hoeft je namelijk niet druk te maken over de kids die zich gaan vervelen tijdens de lange reis. En als je wat vergeten bent mee te nemen, dan is dat ook helemaal geen probleem. Tijdens je vakantie op Duinrell koop je gewoon je vertrouwde producten bij de bekende winkels. Het centrum van Wassenaar ligt op loopafstand van ons park, hier vind je o.a. winkels als Blokker, Hema, Rituals, Jumbo en Kruidvat.

 

Snel nog iets nodig? Het centrum van Wassenaar ligt op loopafstand van ons park.

 

#9 Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

In het buitenland maak je niet altijd even makkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Veel kindjes spreken een andere taal. Daar heb je in Nederland niet zo snel last van, want veel kinderen komen ook gewoon uit Nederland. Tijdens de leuke activiteiten van ons Entertainmentteam leren je kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

 

Tijdens de activiteiten van ons Entertainmentteam leren kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

 

#10 Je bent ook zo weer thuis

Natuurlijk wil je het liefst helemaal niet naar huis na een leuke vakantie. Maar als je dan toch naar huis moet, dan is een korte terugreis wel zo fijn.

 

Na jouw vakantie heb je in ieder geval weer genoeg herinneringen.

 

Bezig met laden