Nick Jr. Fandagen op Duinrell

Op 1 en 2 april zijn de Nick Jr. Fandagen op Duinrell! Ga op de foto met je favoriete Nick Jr. vriendjes, bekijk verschillende shows en doe mee aan verschillende activiteiten. Via de website van Nick Jr. Fandagen kun je tickets kopen. Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is tijdens deze leuke dagen op Duinrell.

Boek je vakantie tijdens deze unieke dagen

De Nick Jr. Fandagen vinden plaats op 1 en 2 april, eerste en tweede paasdag. Boek je paasvakantie op Duinrell en geniet tijdens je vakantie van deze unieke dagen op het attractiepark. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. Bekijk de verschillende typen Duingalows en bekijk hieronder de mogelijkheden tot een vakantie op Duinrell. 
 

Heel veel verschillende activiteiten tijdens de Nick Jr. Fandagen

Tijdens de Nick Jr. Fandagen is er van alles te beleven op Duinrell. Er zijn verschillende shows, Meet & Greet momenten om je favoriete Nick Jr. vriendjes te ontmoeten en diverse activiteiten. Bekijk hieronder een overzicht met wat er allemaal te doen is.

 

  • Meet & Greets met o.a. Marshall, Chase en Skye van PAW Patrol
  • Nick Jr. Speurtocht
  • Nick Jr. Mini Show
  • Spelen, knutselen & kleuren
  • Nick Jr. speelveld met o.a. springkussens
  • Nick Jr. Quiz
  • Nick Jr. Voorleeshoek
  • Glitter tattoo’s & tiara’s maken

 

Toegang tot het attractiepark

Het attractiepark is op de Nick Jr. Fandagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wanneer je niet tijdens een vakantie op Duinrell, maar alleen een dag naar de Nick Jr. Fandagen komt, is toegang tot het Tikibad niet inbegrepen. Toegang tot het Tikibad kun je eenvoudig aanschaffen bij de entree van het attractiepark of bij de kassa van het Tikibad. 

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.

 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee à € 20,- en toeristenbelasting.

Nick Jr. Fandagen
Nick Jr. Fandagen
Nick Jr. Fandagen

Nick Jr. Fandagen

Adresgegevens 

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Nederland

 

Duinrell is centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Plan eenvoudig je route naar Duinrell.

Bezig met laden